Competiție culinară intre Ellie White, Diana Bart si Nicoleta Munteanu

Competiție culinară intre Ellie White, Diana Bart si Nicoleta Munteanu

Trei  femei de succes s-au întrecut  miercuri seara, 23 Octombrie, la competiția gastronomică „What’s Cooking@Barbizon”, patronată cu entuziasm, căldură și talent chiar de directorul general al World Trade Center (WTC), Cristina Chiriac.

 

Ellie White una din cele mai cunoscute si apreciate voci din industria muzicală românească , Nicoleta Munteanu  avocat, mediator, ambasador si mentor al antreprenoriatului feminin european si  omul de televiziune Diana Bart, au „condimentat” a patra editie a evenimentului “What’s Cooking@ Barbizon”, organizata la Pullman Bucharest World Trade Center.

 

 

Din aceasta competiție de arta culinară a ieșit victorioasă carismatica prezentatoare TV Diana Bart, preparatul care a convins juriul ca merita primul loc a fost “Avocado cu creveti”. Pe locurile doi și trei în preferințele juriului au fost “Magie de Ton cu semințe de bostan și ghimbir” al Nicoletei Munteanu si “Vita a la Stroganoff cu orez”, preparat de artista Ellie White.

 

La eveniment au luat parte Carmen Negoita, Galyna Pinzari, Cristian Martin, Monica Rosu si Sorin Dutoiu, care au jurizat alaturi de ceilalti invitati.

 

 

Prima ediție „What’s Cooking@Barbizon” a avut loc pe 25 iulie, cu personalități din lumea financiar-bancară, iar seria va continua în fiecare lună, până în decembrie, când va fi ales un câștigător, în cadrul unei gale la care vor participa laureații fiecărei etape. Invingătorul va fi premiat cu o excursie la unul dintre hotelurile lanțului Accor, din care face parte Pullman, unde se va bucura de un curs de gătit oferit de un chef celebru.

 

 

„Scopul evenimentelor este de a pune la încercare, în bucătărie, personalități unanim recunoscute pentru alte aptitudini și, de ce nu, de a le trezi un mare apetit de afirmare  acestor personalități, într-un cadru destins și plăcut, creat de atmosfera de la Barbizon”, a declarat Cristina Chiriac, director general World Trade Center București, care are în portofoliu Pullman Bucharest World Trade Center și restauranul Barbizon.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.