Competitie culinara intre Ruxandra Dragomir, Alina Dumitru si Monica Rosu

Trei personalitati sportive feminine s-au intrecut joi, 29 august, la competitia gastronomica „What’s Cooking@Barbizon”, patronata cu entuziasm, caldura si talent chiar de directorul general al World Trade Center (WTC), Cristina Chiriac. Ruxandra Dragomir, Monica Rosu si Ana Maria Branza au dovedit ca pot atinge performanta nu doar in sport, ci si in bucatarie, iar castigatoare a fost desemnata, la final, campioana la scrima. Preparatul care a convins juriul ca Ana Maria Branza merita primul loc a fost salata Baby Spinach Surprise.

Cele trei sportive au inceput „antrenamentul” pentru concurs cu un schimb de pase intr-o partida de tenis de masa, chiar in bucataria restaurantului Barbizon de la WTC, iar apoi au trecut la „eschive si fandari”. Ruxandra Dragomir a servit un As cu salata de icre si vinete, antreu, friptura de porc, cartofi cu rozmarin si galusti cu prune, iar Ana Maria Branza  a replicat nu cu floreta, ci cu o portie de salata Baby Spinach Surprise, somon aromat cu legume si un desert denumit „Dulce zambitor”. Monica Rosu a „evoluat” cu o portie de cubulete de branza si rosii cherry, piept de curcan cu legume si orez si pana cotta cu afine.

 

 

In cele din urma, cel mai reusit preparat – salata Baby Spinach Surprise – a fost premiat de cei 30 de jurati. Pe locurile doi si trei in preferintele juriului au fost cubuletele de branza cu rosii cherry ale Monicai si salata de icre si vinete a Ruxandrei.

 

 

La eveniment au luat parte si gimnastul Marian Dragulescu si castigatorul MasterChef Petru Buiuca.

 

Prima editie „What’s Cooking@Barbizon” a avut loc pe 25 iulie, cu personalitati din lumea financiar-bancara, iar seria va continua in fiecare luna, pana in decembrie, cand va fi ales un castigator, in cadrul unei gale la care vor participa laureatii fiecarei etape. Invingatorul va fi premiat cu o excursie la unul dintre hotelurile lantului Accor, din care face parte Pullman, unde se va bucura de un curs de gatit oferit de un chef celebru.

 

 

,,Competitia intre cele trei sportive a fost la fel de incitanta ca si aceea intre oamenii de afaceri. Scopul evenimentelor este de a pune la incercare, in bucatarie, personalitati unanim recunoscute pentru alte aptitudini si, de ce nu, de a le trezi un mare apetit de afirmare  acestor personalitati, intr-un cadru destins si placut, creat de atmosfera de la Barbizon”, a declarat Cristina Chiriac, director general World Trade Center Bucuresti, care are in portofoliu Pullman Bucharest World Trade Center si restauranul Barbizon.

 

***

World Trade Center Bucuresti are in portofoliu hotelul de 4 stele Pullman, cu 203 camere, un centru de conferinte cu 10 sali multifunctionale, centrul expozitional Plaza, 11.000 spatii de birouri, 3.500 mp galerii comerciale si 2.000 mp de restaurante. Detalii pe www.wtcb.ro.

 

Hotelul Pullman World Trade Center Bucuresti face parte din lantul Accor. Hotelul este clasificat la 4 stele si ofera cele mai bune facilitati, precum si acces la comunitatea de business a Bucurestiului prin locatia sa. Detalii pe www.pullmanhotels.com.

 

RomanIA Autentica 55.000 de participanti la editia a treia 23-24 iunie 2018

RomanIA Autentica 55.000 de participanti la editia a treia 23-24 iunie 2018

Duminică, 24 iunie, de Sânziene,  peste 55.000 de iubitori de tradiție...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.