Concurs de dans pentru tinerii casatoriti

In data de 21 decembrie 2011, la ora 20:00, va avea loc prima ediÈ›ie a “Wedding DanceFest” la Restaurantul Classico din BucureÈ™ti. La acest concurs, cei casatoriÈ›i anul acesta pot dansa inca o data dansul mirilor, dansul pe care l-au pregatit sa il prezinte la nunta lor. In acelaÈ™i timp un juriu de specialitate va realiza un clasament pentru a putea premia cel mai bun dans al mirilor din 2011.

 

Concursul se va desfaÈ™ura intr-o atmosfera degajata, fiecare cuplu de participanÈ›i putand veni insoÈ›iÈ›i de catre rude È™i prieteni pentru a fi susÈ›inuti in timpul reprezentaÈ›iilor. La finalul competiÈ›iei toÈ›i participanÈ›ii È™i susÈ›inatorii sunt invitaÈ›i sa ramana la petrecere. Intrarea se va face pe baza de bilete care vor putea fi achiziÈ›ionate la locul evenimentului cu o ora inainte de inceperea acestuia sau pot fi comandate la 0744 984 650 (Dan Luca). PreÈ›ul unui bilet este de 25 RON È™i include o gustare. Pe langa spectacolul oferit de concurenÈ›i va promitem È™i alte surprize.

 

Evenimentul nu se adreseaza numai celor care deja s-au casatorit, ci È™i celor care urmeaza sa faca acest pas È™i inca nu s-au decis cu privire la dansul pe care il vor face la nunta lor È™i doresc sa se inspire. È˜i daca dansul lor va fi apreciat la nunta, ii aÈ™teptam cu drag sa participe la ediÈ›iile urmatoare.

 

macheta

Dansul tau sau dansul tuturor

Se pare ca atentia pe care o acordam dansului este...

Vals sau tango

Este aproape de la sine inteles ca fiecare nunta se...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.