Concurs de dans pentru tinerii casatoriti

Concurs de dans pentru tinerii casatoriti

In data de 21 decembrie 2011, la ora 20:00, va avea loc prima ediÈ›ie a “Wedding DanceFest” la Restaurantul Classico din BucureÈ™ti. La acest concurs, cei casatoriÈ›i anul acesta pot dansa inca o data dansul mirilor, dansul pe care l-au pregatit sa il prezinte la nunta lor. In acelaÈ™i timp un juriu de specialitate va realiza un clasament pentru a putea premia cel mai bun dans al mirilor din 2011.

 

Concursul se va desfaÈ™ura intr-o atmosfera degajata, fiecare cuplu de participanÈ›i putand veni insoÈ›iÈ›i de catre rude È™i prieteni pentru a fi susÈ›inuti in timpul reprezentaÈ›iilor. La finalul competiÈ›iei toÈ›i participanÈ›ii È™i susÈ›inatorii sunt invitaÈ›i sa ramana la petrecere. Intrarea se va face pe baza de bilete care vor putea fi achiziÈ›ionate la locul evenimentului cu o ora inainte de inceperea acestuia sau pot fi comandate la 0744 984 650 (Dan Luca). PreÈ›ul unui bilet este de 25 RON È™i include o gustare. Pe langa spectacolul oferit de concurenÈ›i va promitem È™i alte surprize.

 

Evenimentul nu se adreseaza numai celor care deja s-au casatorit, ci È™i celor care urmeaza sa faca acest pas È™i inca nu s-au decis cu privire la dansul pe care il vor face la nunta lor È™i doresc sa se inspire. È˜i daca dansul lor va fi apreciat la nunta, ii aÈ™teptam cu drag sa participe la ediÈ›iile urmatoare.

 

macheta

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.