Concurs: Totul despre manichiura si pedichiura din ziua nuntii!

Concurs: Totul despre manichiura si pedichiura din ziua nuntii!

Participa alaturi de noi la NAILEXPO 2010 si castiga sansa de a fi una dintre fericitele castigatoare care vor beneficia de serviciile specialistilor CD Beauty System.

Ideal Mariaj si NAILEXPO 2010 pun la bataie 20 de invitatii pentru voi! Castigatoarele vor participa la o masa rotunda in cadrul expozitiei si vor beneficia de atentia si sfaturile specialistilor.

Profesionistii de la CD Beauty System iti vor raspunde la toate intrebarile legate de manichiura si pedichiura din ziua nuntii, ajutandu-te in alegerea culorilor, formelor unghiilor etc.

 

1

 

Invitatia iti ofera acces gratuit la NAILEXPO si vei putea sa te bucuri de demonstratii gratuite, de tratamente speciale si o multime de premii pe care le poti castiga.

Intalnirea va avea loc vineri, 22 octombrie, in jurul orei 17.00 si va fi moderata de echipa Ideal Mariaj.

Speram sa te avem alaturi de noi! Impreuna cu Ideal Mariaj si NAILEXPO vei afla tot ce trebuie sa stii pentru a avea o manichiura si o pedichiura perfecta in ziua in care vei fi mireasa.

Inscrie-te pe forum in perioada 5 -18 octombrie pentru a castiga o experienta de neuitat!

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.