Cori Gramescu te invata ce sport poti face in vacanta pentru a-ti mentine silueta

Cori Gramescu te invata ce sport poti face in vacanta pentru a-ti mentine silueta

Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness de la Lady Fit, care a ajutat peste 7000 de femei sa slabeasca, ofera cateva sfaturi care, odata urmate, ajuta ca in concediu sa nu acumulam kilograme in plus si sa ne pastram silueta in limite normale.

“Cand auzi concediu, spui mare, soare, cocktailuri, gustari inutile, dar atat de tentante, spui all-inclusive. Te gandesti sa te misti cat mai putin, sa zaci la soare toata ziua si, daca se poate, pe faleza sa existe o banda rulanta, ca sa nu te misti prea mult. Gresit! Daca pleci 10 zile in vacanta, faci excese alimentare si uiti sa te mai misti, sansele sunt sa te intorci din concediu cu 2-3 kg in plus.

Iata cum poti avea grija de silueta ta, prin miscare, bucurandu-te in acelasi timp de vacanta!

Power walking

Dimineata, pe stomacul gol, inainte de micul dejun, fa power walking pe faleza. Mergi 15-20 de minute in pas alert si apoi inca 10 minute pe malul marii, cu picioarele prin apa. Iti va stimula circulatia sangelui si vei profita de aerosolii de dimineata.

Poti, de asemenea, sa inchei ziua cu o plimbare de o ora, in pas mai lent, dar constant. Dupa o zi de plaja, soare si agitatie, plimbarea de seara este cel mai bun somnifer.

Aqua-gym

Unele hoteluri oranizeaza clase speciale de aqua gym. Sunt foarte distractive si eficiente! Daca ai ocazia sa participi macar o data pe zi, nu sta pe ganduri! In cazul in care iti place sa lucrezi dupa propriul ritm sau nu te-ai trezit la vreme ca sa participi la ora de grup, poti sa incerci sa faci cateva miscari de una singura, sau macar sa inoti cateva lungimi de bazin fara oprire. Este un cardio foarte bun si iti modeleaza corpul ca nici un alt sport.

Sport in propria camera de hotel

 

Daca nu iti place sa te antrenezi in aer liber sau vrei sa ai o anumita intimitate cand faci sport, poti sa lucrezi chiar in camera de hotel dupa DVD-ul Lady Fit Home Edition! Acesta contine exercitii de tonifiere pe care le pot executa toate categoriile de cliente: de la incepatoare la avansate. Antrenamentul dureaza 53 de minute si este foarte eficient! Trebuie doar sa ai la tine laptopul si, bineinteles, DVD-ul.

Cori Gramescu este cel mai renumit instructor de fitness feminin din Romania, specialistul de la Lady Fit care, multumita experientei si certificarilor internationale, este printre putinii intemeiati sa ofere sfaturi de fitness si dieta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.