Cortul de nunta

Cortul de nunta

Cortul nu trebuie sa te duca cu gandul la nuntile de la tara sau la un eveniment care arata ieftin, pentru ca amplasamentele de acest gen de azi pot arata mai luxos decat un restaurant. Tot ce trebuie sa stii este cum sa iti alegi detaliile.


 cort nunta

 

Tavanul

De obicei, tavanul cortului este din vinilin gros, alb, desi unele pot avea si un acoperis transparent. Daca nunta este in sezonul cald, este recomandat ca acesta sa nu fie transparent, tocmai pentru a nu face ca temperatura sa creasca si mai mult. In interior, tavanul il poti decora cu drapaje din materiale fluide sau cu flori.


cort nunta

 

Lumina

Firma care iti va pune la dispozitie cortul iti va asigura si cateva optiuni de iluminat. Daca iti doresti elemente speciale, care sa creeze modele pe pereti, comunica-le schimbarile pe care vrei sa le faci. Ei trebuie sa stie greutatea suplimentara pe care o va avea de suportat constructia pentru a nu ceda.


cort nunta

Controlul climei

Cere-i companiei de la care inchiriezi cortul sa iti includa in costuri si pe cele de incalzire sau aer conditionat. Insa pentru aparatele de aer conditionat va fi nevoie ca toate laturile sa fie inchise.


cort nunta

 

Peretii

Poti alege pereti transparenti, cu ferestre sau opaci, toate variantele fiind din vinilin. Peretii transparenti iti pot oferi o priveliste asupra mediului inconjurator, dar cei opaci pot ascunde cu succes zone pe care nu iti doresti ca invitatii sa le vada.

Daca ti-e teama de procnoza meteo, poti instala peretii cat timp decorezi, iar daca vremea tine cu tine, ii poti da jos in ziua evenimentului.


cort nunta

Podeaua

Cel mai comun tip de podea pentru corturile de nunta este din parchet, dar depinde si de suprafata pe care il vei instala.

Daca terenul nu este nivelat, atunci va trebui sa scoti ceva mai multi bani din portofel, pentru ca podeaua va avea nevoie de suport special pentru siguranta.


cort nunta

Tipuri

Cele mai comune structuri de cort sunt cele cu cadru metalic sau cele sustinute de o bara centrala. Diferentele dintre tipuri apar doar in forma tavnului, care poate avea mai multe detalii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.