Costumul nuntii colorate

Costumul nuntii colorate

Pentru ca a venit sezonul cald, se poarta culorile. Acest lucru este valabil si pentru costumele de ceremonie pentru vara?
In general costumele de ceremonie se inscriu in segmentul vestimentar clasic si prin urmare pastreaza o cromatica destul de sobra. In sezonul estival multi miri prefera sa aleaga tinute de culori deschise, insa eu nu le recomand, mai ales daca rochia miresei este de o culoare apropiata, deoarece se vor estompa unul pe celalalt.

Rainbow-Colored-Outdoor-Wedding-ceremony-Inspiration-645x423

De unde stiu ce culori mi se potrivesc?

Ar trebui sa vorbiti cu un stilist care sa va recomande anumite asortari cromatice, pentru ca nu se pune doar problema culorilor care vi se potrivesc, cat masura in care culorile alese de dumneavoastra se potrivesc intre ele.

Daca sunt brunet si inalt, ce costum mi s-ar potrivi cel mai bine?

O redingota cu taietura oblica, poate chiar la doua randuri v-ar prinde cel mai bine, desi nici o redingota cazaceasca cu motive florale nu v-ar sta rau daca sunteti genul romantic. Pantalonii in ambele cazuri sunt fara falduri si mai stransi pe picior.

Se poate sa-mi aleg un costum colorat, chiar daca sunt blond si mai solid?

Sigur, dar sa aveti grija sa nu fie culori deschise pentru ca va vor supradimensiona. Altfel spus ar fi bine sa va orientati spre culori cum sunt maron sau bleumarin.

Care sunt cele mai potrivite materiale pentru un astfel de costum?

Recomand matasea simpla sau brocart, lana cu matase si de ce nu bumbac sau in daca tematica nuntii este una relaxata.

Pot sa port un costum colorat atat in timpul zilei, cat si seara?

Depinde de culoare. Daca este o culoare inchisa se poate purta si seara, desi eu sunt de parere ca nunta este un eveniment pentru care merita sa aveti o tinuta de zi si alta pentru ceremonia de seara. Daca totusi trebuie sa alegeti un singur costum, va sfatuiesc sa alegeti unul de culoare inchisa.

Daca nu doresc sa optez pentru un costum colorat, insa totusi vreau sa am culoare in tinuta, la ce accesorii pot apela?

De multe ori un costum este mai bine pus in valoare prin accesoriile care il innobileaza. Alteori nu. Pentru a face parte din primul caz apelati cu incredere la batista din buzunarul de la pieptul sacoului, la butoni si la pantofi. Pentru cel de-al doilea caz folositi acul de cravata cu fixare pe partea laterala a acesteia.

Culoarea aleasa trebuie sa se regaseasca si in rochia miresei?

Este de preferat ca un detaliu de culoare din tinuta mirelui sa se regaseasca si pe rochia miresei, creand astfel si o punte cromatica intre cei doi insuratei. Cu cat abordarea este mai discreta, atat in plan compozitional cat si coloristic, cu atat alegerea dumneavoastra va fi mai rafinata.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.