Crini pentru nunta ta

Crini pentru nunta ta

Crinii sunt niste flori foarte frumoase si se potrivesc perfect unei ocazii cum este nunta ta. Crinii sunt foarte frumosi si foarte speciali , in traditia catolica e floarea Sf. Anton. Sunt foarte potriviti pentru orice eveniment, mai ales ca au fost si blazonul casei regale franceze.

In cazul in care te hotarasti sa mergi pe ideea de crini, este important sa iei in calcul si cele cateva inconveniente care s-ar putea sa iti displaca.

Unul ar fi acela ca  miros foarte tare si poate sa te doara capul de la ei la un moment-dat, de obicei daca este si foarte cald afara atunci s-ar putea sa fie cam obositor.

1

Depinde insa si de numarul de crini pe care il doresti, daca vei avea un buchet foarte delicat din crini atunci efectiv nu ai de ce sa te temi. Depinde insa si de tine, cum esti tu ca persoana si cat de mult iti plac aceste flori, daca le iubesti parfumul puternic, si daca in general iti plac parfumurile ceva mai puternice, atunci esti o mireasa fericita.

1

Un alt inconvenient al acestor minunate flori este acela ca pateaza cu polen (ceeace poate fi redresat prin inlaturarea polenului) sau pur si simplu va trebui sa fii foarte atenta cum le tii in asa fel incat sa nu iti murdaresti rochia.

Poti avea un minunat buchet de crini albi care se potrivesc de minune unei tinute de mireasa. Ideal ar fi sa ai un buchet format din 3 sau 5 crini, daca se poate sa alegi unii de dimensiuni mai putini generoase, crinii sunt flori cu personalitate si sunt de ajuns mai putini intr-un buchet, nu trebuie sa ai un buchet foarte voluminos.


2

De asenea ai putea sa folosesti crinii pentru aranjamentul floral de pe capota masinii care va va transporta la biserica, in plus avand in vedere ca poti gasi crini sir oz nu numai albi, sau de alte nuante si soiuri, poti realize un buchet pentru capote masinii foarte elegant si deosebit.


3

Ai putea chiar sa alegi crini pentru decorarea meselor de nunta, eventual sa fie in fiecare vaza cate un crin. Daca stii ca exista personae in anturajul tau care nu support mirosul prea puternic al crinilor, atunci ai putea aranja locurile la mese in asal incat sa fie mai departe de aranjamentele din crini.  


4

Ai putea, in cazul in care doresti sa folosesti crinul ca leit-motiv pentru tinuta ta, sa alegi o agrafa in forma de crin ca accesoriu pentru par. De asemenea exista in comert cercei in forma de crini sau chiar set din cercei cu pandativ in forma de crini. Sunt foarte delicati si se potrivesc foarte bine unei mirese romantic cum esti tu.


5

Daca te-ai decis sa mergi pe idea de crini, atunci ia legatura cu o florarie care ar putea eventual sa te si consilieze cum ar fi mai nimrit sa faci un asemenea aranjament, si care eventual ar putea sa iti acorde si un discount avand in vedere ca vei cumpara destul de multe flori.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.