Cristina si Victor Zarisneac

Cristina si Victor Zarisneac

Cristina si Victor si-au dorit o nunta clasica, tinand cont de acest aspect in toate detaliile organizarii evenimentului. Cristina a purtat la nunta cele 4 elemente „traditionale”: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru, ceva imprumutat. Atmosfera petrecerii a fost una pur romaneasca, cu mici elemente inedite: inspiratie din filmul „Sex and the city” in alegerea buchetului miresei si o trupa de artisti din partea nasilor, care a animat atmosfera.

Cununia civila si cea religioasa: Oficiul Starii Civile din Balti, Catedrala „Sfintii Imparati Constantin si Elena”, Balti

Tinuta la cununia religoasa: au avut o singura tinuta, pe parcursul intregii zile, rochia de mireasa fiind din satin alb, brodata cu fir argintiu si cristale Swarovski, si trena detasabila, semnata Demetrios. Ceva imprumutat si albastru a fost naframa de matase cu care s-a tinut cununia in biserica.

Mirele a purtat un costum negru, cu camasa alba, din matase. Cravata in culori de negru, alb si argintiu s-a potrivit perfect cu nuanta brodarii de pe rochie.

Organizare: Tema nuntii a fost clasica, cu elemente stilizate de traditie. Conform obiceiurilor din zona Basarabiei, mireasa este cumparata vineri de catre mire, de la casa parinteasca, cand se rupe si colacul fetei deasupra tinerilor. Duminica dimineata, se da binecuvantarea parinteasca, impreuna cu un dar – in cazul de fata o icoana cu care s-au si cununat. Cand se scoate voalul miresei, se aranjeaza o masa simbolica, pe care se aseaza cateva obiecte de vesela si alte lucruri necesare unei tinere gospodine. Pe colturile acestei mese se pun patru colacei, numiti „jemne”, pentru prosperitate si noroc in viata.

Marturii: mirii le-au oferit invitatilor cate un cosulet alb sidefat, in care erau puse cinci migdale glazurate. De toarta s-a legat o funda de satin si un cartonas auriu, inscriptionat cu o urare.

Buchetul miresei: Inspirat din buchetul de mireasa al lui Carrie, eroina peliculei „Sex and The City”, a fost alcatuit din 15 trandafiri Avalanche albi, legati cu o panglica din satin alb.

Muzica: Pastrand tema clasica, muzica populara s-a facut remarcata prin interpretarea artistei Angela Roscovanu si a formatiei sale. Totodata, au tinut tonul patru perechi de dansatori de muzica populara, din ansamblul „Vantulet”.

Tortul: alcatuit din ciocolata, caramel, fructe, mac si prune, fiecare dintre cele cinci etaje ale acestuia a avut un continut diferit.

Special: Surpriza serii a venit din partea nasilor, care au invitat o trupa de artisti tigani, ce au incins atmosfera.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.