Culori de nunta: paun, portocaliu si maro

Culori de nunta: paun, portocaliu si maro

Am observat ca din ce in ce mai multe mirese opteaza pentru penele de paun ca insertie in decorul nuntii lor! Salutam decizia si ne bucura ca trecem treptat de la culorile fade la scheme complexe si complete de nunta.

Insa uneori ce e mult strica si aceleasi mirese care au optat pentru schimbare risca sa ajunga in acelasi punct neplacut – o nunta cu prea multe detalii, asemanatoare celorlalte si chiar obositoare.

Pentru a te ajuta, am inclus o schema de culori exemplificata pentru a insera penele de paun in decorul nuntii, fara a pierde din sarmul sofisticat pe care vrei sa il dai evenimentului.

1


1. Detalii insesizabile

Penele de paun sunt punctul-cheie al nuntii tale, insa ele nu trebuie utilizate in fiecare aspect al evenimentului. Nu trebuie sa ai pene peste tot pentru a fi convinsa ca invitatii tai vor remarca acest detaliu.

Incearca sa pastrezi lucrurile cat mai simple si sa optezi pentru tinute complementare care evidentiaza acest detaliu. Opteaza pentru tinute in ivoire si alege perlele pentru un plus de eleganta.


1

 

2. Accesoriu al mirilor

Opteaza pentru detaliile paun exclusiv pentru tinuta mirilor, daca vrei cu adevarat ca acestea sa iasa in evidenta si sa fie remarcate de invitati.

Pentru domnisoarele de onoare, alege tinute in tonuri de maro sau portocaliu si ofera-le buchete cu un mic insert din pene de paun.


2

 

3. Machiaj in tonuri calde

Fereste-te de tentatia unui machiaj paun! Stiu ca make-up artistii pot crea adevarate capodopere, insa pentru ziua nuntii tale vrei sa ai o eleganta atemporala si nu sa te incadrezi intr-un trend.

Gandeste-te ca vei rasfoi albumul nuntii tale peste 20 de ani si nu cred ca ai vrea sa te intrebi unde ti-o fi fost gandul cand ai ales un machiaj paun.


3

 

4. Detalii pentru el

Mirele tau poate purta o cocarda cu pana de paun pe toata durata nuntii voastre, iar daca vrei sa ii dai un aer etno, poate opta si pentru o palarie cu pana de paun specifica portului romanesc.

Si tu poti purta un accesoriu de par sau o voaleta cu o mica pana de paun, simbol al nuntii voastre unice.


4


5. Motive recurente

Pentru decorul meselor, opteaza pentru piese centrale din flori sau fructe, in care sa incorporezi penele de paun. Opteaza pentru detalii de mici dimensiuni daca incaperea in care vei face nunta nu este suficient de inalta.

Daca inaltimea camerelor este semnnificativa, atunci alege aranjamente inalte in care sa incluzi pene in deplina lor grandoare.


5

 

6. Oranj, portocaliu, maro

Aceasta este schema perfecta de culori pentru complementarea penelor de paun. Opteaza pentru flori de sezon in tonuri calde, care sa ofere un plus de eleganta penelor de paun.

Poti de asemenea sa te hotarasti asupra unui decor complet alb, in care penele sa iasa in evidenta, insa poti crea un aer de distantare prin aceasta selectie.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.