Culorile nuntii tale: corai si ivoar

Dulceaga si, totodata, sofisticata, nuanta piersicii revine in tendinte. Completeaz-o alaturi de ivoar si obtine o combinatie cromatica proaspata, moderna si memorabila!

 

Incepeti ceremonia de casatorie cu o nota soft prin abordarea unei palete coloristice in nuante deschise! Astfel de tonuri se pot transfera foarte bine asupra aranjamentelor florale, ce abunda in corai si bej, acestea fiind compuse din trandafiri si Raunculus, dar si orhidee si amaryllis. Ferigile si panglicile intregesc decorul floral.

paleta de culori ivoar si corai

Cat priveste segmentul vestimentar, domnisoarele de onoare ar putea purta gentile de tip plic si cu alte ocazii in afara ceremoniei de oficiere a casatoriei. Asa ca alegeti nuante versatile ca ivoarul sau coraiul, care sa reflecte propria viziune despre moda.

paleta de culori ivoar si corai

Transferati combinatia de culori asupra tinutelor domnisoarelor de onoare, care pot folosi ca materiale sifonul. Alegeti o rochie de mireasa in straturi de tul pentru completarea vestimentatiei domnisoarelor de onoare.

paleta de culori ivoar si corai

Pantofii acestora trebuie sa reflecte, de asemenea, una dintre cele doua nuante centrale.

paleta de culori ivoar si corai

Invitatia de nunta este primul contact al oaspetilor dumneavoastra cu stilul ceremoniei de casatorie si, implicit, cu personalitatea mirilor. Astfel, poti alege sa incorporezi coraiul si ivoarul in invitatii in stil Art Deco.

paleta de culori ivoar si corai

La capitolul bauturi, aveti de ales intre ceai, gin din piersica si martini din crema de piersici.

paleta de culori ivoar si corai

Se spune ca esentele tari se tin in sticlute, vorba care pare sa fie confirmata de inghetata decadenta de tip popsicle. Masurand nu mai mult de trei centimetri in inaltime, desertul este realizat din crema si piersici proaspete. Oferiti-le oaspetilor dumneavoastra o astfel de tratatie in deschiderea ringului de dans!

paleta de culori ivoar si corai

Machiajul de mireasă în 2017. Propuneri și sfaturi utile pentru o nuntă reușită

Deseori, în prag de an, sunt întrebată: “Ce machiaj de...

Cum arata cea mai dorita rochie de mireasa din lume

Te-ai intrebat pana acum cum arata cea mai dorita rochie...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.