Culorile unei nunti de toamna

Culorile unei nunti de toamna

Foloseste din plin bogatia de culori a toamnei pentru a da o nota aparte nuntii tale! Nu trebuie sa te ghidezi doar dupa cromatica anotimpului, insa ar fi pacat sa pierzi tonurile calde si culorile pline de pasiune pe care toamna ti le pune la dispozitie. Profita la maximum de auriu, verde, mov, galben, potrocaliu, roz, rosu si multe alte culori calde pentru un decor rodnic si elegant. Nu uita ca poti folosi si fructele de sezon ca elemente ale aranjamentelor tale.

culori de toamna

VERNIL – PORTOCALIU – IVOAR

Tonurile de verde si potrocaliu vor complimenta rochia ta ivoar si detaliile de aceeasi culoare pe care le vei folosi. Ia in calcul portocaliul pentru decorul meselor si invitatii, dar si pentru buchetul tau. Verdele poate fi alegerea perfecta pentru tinuta domnisoarelor de onoare si a micilor detalii – panglici, marturii, piese centrale.


culori de toamna

MOV – ROZ – VERDE

Indrazneste sa spargi monotonia decorului de nunta cu doua culori puternice, verde si mov, pe care le vei tempera cu roz champagne, o nuanta diluata si extrem de eleganta.

Foloseste fructe proaspete si flori pentru tonuri de verde si mov naturale. Pentru tort, invitatii si marturii, poti opta pentru roz champagne. La decorul meselor insa, poti include cu incredere si mov.culori de toamna

PORTOCALIU – ROSU – VERDE

E absolut imposibil sa-ti imaginezi toamna fara covorul de frunze in tonuri de portocaliu, rosu sau verde kaki care acopera totul. Recreeaza scena si la nunta ta, folosind decoruri florale in tonuri portocalii, chiar poti alege fructe pentru piesele cen­trale de pe mese­le invitatilor.

Nu te feri nici de culori care vor da o nota vesela aranjamentelor, precum mov sau lila. Pentru decorul meselor, poti opta pentru fete de masa portocalii sau albe si servetele rosii sau portocalii.


culori de toamna

GALBEN – ROZ – GRI

Opteaza pentru culori calde pentru o nunta fastuoasa si extrem de eleganta. Noi ne-am oprit la o paleta cromatica extrem de uzitata in aceasta perioada si care alatura trei culori care vor complimenta tinuta mirilor. Alege galbenul pentru aranjamentele florale, griul pentru decorul meselor si detaliile generale lasa-le in seama rozului.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.