Cultul iubirii si al modei

Cultul iubirii si al modei

Creatoare ale tendintelor de amestec stralucitor prin paradoxurile dintre puritate extrema si extravaganta amplificata, cele trei surori Cymbeline se numara printre designerii de top in domeniul rochiilor de mireasa. Anul 2009 le-a plasat pe primul loc al creatorilor din Franta. Combinand traditia cu modernitatea, ele au reusit sa se impuna printr-o istorie de peste 30 de ani.

Ce anume v-a impulsionat sa patrundeti in industria modei?

Bunica noastra lucra macrameuri, iar mama noastra era croitoreasa, asadar, de cand ne-am nascut, ne aflam intr-o lume a modei.

De ce anume va simtiti cel mai mandre?

Prima dintre cele mai mari bucurii ale noastre a fost crearea companiei de moda proprii, in 1975. A doua este conducerea unei firme care este lider pe piata caselor de moda atat in Europa, cat si in intreaga lume. Totodata, transpunerea in realitate a dorintelor tuturor clientelor privind rochia de mireasa.

Ce va inspira?

Depinde de timp, de loc, poate o calatorie sau o amintire frumoasa. Colectia actuala, „L’Amour, la mode”, o dedicam dragostei si modei. Rochii cu croieli precise, linii grafice si flori supradimensionate, detalii pretioase, ce pun in valoare silueta prin materiale delicate si fine.

Cum potriviti materialele in functie de fiecare clienta?

Pentru acest sezon, folosim tafta si matase, insa intotdeauna apelam la dantela Calais, care ne este specifica. Culoarea sezonului este ivoire, dar am lucrat si cu rosu sau chiar negru.

Ce relatie aveti cu clientele voastre?

Din pacate, nu avem intotdeauna contact direct cu miresele, deoarece detinem un lant international de magazine, 56 exclusive si in peste 600 suntem distribuitori. Dar exista magazinul nostru din orasul natal, Nemours, unde avem placerea de a intampina si asculta dorintele miresei, ceea ce este foarte important pentru noi.

Unde se pot regasi colectiile voastre?

Rochiile noastre se pot gasi in toate colturile lumii, insa cel mai important in Galeriile Lafayette din Paris. In prezent, lucram la deschiderea unui magazin chiar si la Bucuresti.

Ce sfaturi le dati cititoarelor noastre privind alegerea rochiei de mireasa?

Sa aleaga o rochie care reflecta stilul de viata si sa nu se ascunda in spatele ei. Simplitatea inseamna intotdeauna eleganta.

Intre ce preturi se situeaza rochiile voastre?

O rochie poate porni de la 1.200 de euro si poate ajunge la 4.000 de euro.

Foto: www.cymbeline.com

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.