Cum alegi rochia domnisoarei de onoare

Cum alegi rochia domnisoarei de onoare

Alegerea rochiilor pentru domnisoarele de onoare poate fi destul de dificila pentru ca va trebui sa lucrezi cu personalitati destul de diferite si cu siluete variate.

Chiar daca tu, ca mireasa, vei avea ultimul cuvant de spus in ceea ce priveste look-ul domnisoarelor de mireasa trebuie sa iei in calcul si dorintele lor si alegerile personale ale acestora.

Important e sa fii dispusa sa faci compromisuri si sa nu iei totul foarte personal, uneori dezbaterile pe marginea culorilor pot fi extrem de dificile.

domnisoare de onoare

1. Forma corpului

Tine cont de forma corpului domnisoarelor de onoare atunci cand te decizi asupra rochiilor pe care acestea le vor purta. Uneori va fi nevoie sa modifici structura rochiilor pentru a multumi pe toata lumea.

Tocmai de aceea ar fi indicat sa alegi o culoare pentru domnisoarele de onoare decat sa optezi pentru un anume model de rochie.

domnisoare

2. Personalitate si stil

Daca vrei sa iti usurezi munca selecteaza-ti domnisoarele de onoare in asa fel incat personalitatile lor sa nu difere foarte mult.

In caz contrar va trebui sa iei in calcul si preferintele lor sau dorinta de a epata. Discuta din timp cu ele si vezi cum isi doresc sa arate in ziua nuntii tale, in caz contrar s-ar putea sa ai surprize neplacute.


domnisoare

3. Buget

Incearca sa alegi rochii cu un pret acceptabil si din colectii comune pentru ca nu toate domnisoarele tale de onoare isi vor putea permite achizitionarea unei rochii de designer.

Discuta din timp si cine va achita pretul total al acestora, poti sa le rogi pe ele sa isi plateasca tinuta sau poti sa le faci tu o surpriza.


domnisoare de onoare

4. Look avantajos

Chiar daca una dintre domnisoare de onoare va arata mai bine decat celelalte tu trebuie sa ai grija ca stilul rochiilor sa le avantajeze pe toate.

Numai asa vei reusi sa pastrezi echilibrul si sa le multumesti pe toate cele care te vor insoti in ziua ta speciala.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.