Cum aplicam autobronzantul eficient

Cum aplicam autobronzantul eficient

O nunata ceva mai calda a pielii, spre deosebire de albul de iarna, este perfecta pentru a contrasta cu rochia ta alba de mireasa. Dar daca nu ai timp sa mergi la solar sau in vacanta, nu trebuie sa disperi pentru ca poti apela la autobronzante. Insa trebuie sa inveti sa le aplici corect, pentru o culoare uniforma.

autobronzant

Solutia unui bronz perfect sta in alegerea produsului potrivit tonului pielii tale. Femeile cu tenul pal ar trebui sa aleaga o bronzare graduala sau sa amestece crema autobronzanta cu cea hidratanta.

Daca ai un ton al pielii mediu, atunci alege un spray sau o spuma bronzanta. Iar pentru pielea mai inchisa la culoare foloseste o lotiune care sa patrunda mai adanc in piele.

Poti amesteca diferite produse pentru a obtine o nuanta potrivita culorii pielii tale pentru ca vrei sa arate cat se poate de natural si nu portocaliu.


autobronzant

Desi poti fi tentata sa sari peste aceasta etapa, exfolierea este importanta in procesul de autobronzare. Pe pielea uscata, foloseste o pefie de corp, executand miscari spre in sus. Apoi umezeste pielea si exfoliaza prin miscari circulare, folosind o manusa. In final, maseaza usor in timpul unui dus caldut.

Exfolierea se face cu 24 de ore inainte de aplicarea bronzantului, iar exact inainte de a-l aplica fa un dus rece pentru a inchide porii.

Foloseste crema hidratanta doar pe locurile uscate, ca de exemplu pe coate si genunchi. Aplica straturi subtiri, la interval de 30 de secunde, la fel ca cel natural.


autobronzant

Nu te grabi atunci cand aplici bronzantul pentru ca te vei alege cu urme si dungi. Foloseste o manusa de masaj si incorporeaza rapid, asigurandu-te ca ramane destul de putin produs pe aceasta. Manusa te va ajuta sa elimini excesul de bronzant. Si nu uita sa astepti macar 20 de minute pana sa te imbraci.


autobronzant

Cum repari greselile de bronzare? Exfoliere nu te ajuta doar inainte, ci si daca ai facut anumite greseli pe parcurs. Amesteca zahar, sae de mare si zeama de lamaie, cu care sa te masezi folosind un prosop cald. Alterneaza cu sesiuni la sauna pentru a corecta erorile.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.