Cum recunosti un spargator de nunti

Cum recunosti un spargator de nunti

Chiar daca teoretic un spargator de nunti nu raneste pe nimeni, nu trebuie sa treci peste faptul ca mananca si bea din mancarea altor invitati fara sa fi fost chemat la nunta. Asadar, daca te gandesti cat timp ti-a luat sa alcatuiesti bugetul pentru nunta si cat te-ai tocmit cu firma de catering, nu va va fi deloc greu sa il alungi pe invitatul nepoftit!

Daca descoperi un spargator de nunti, trebuie sa ii ceri sa paraseasca petrecerea in liniste, ca sa nu provoci un conflict. De cele mai multe ori, aceasta atitudine da roade, iar nunta va decurge fara incidente.

Daca incerci sa prinzi un spargator de nunti, nu te lasa pacalta de replica rasuflata: “Nu-ti aduci aminte de mine, sunt varul tau de gradul 2?!”Iata cateva trucuri care te vor ajusta sa depistezi mai repede un spargator de nunti!

1

1. Spargatorilor de nunti le place sa intarzie

Mai mult ca sigur ca un spargator de nunti nu va veni la ceremonia religioasa sau la starea civila, ci direct la restaurant. Le place sa intarzie, astfel incat mirii sa nu le observe sosirea.

Toata lumea este concentrata asupra dansului de deschidere al mirilior, asa ca nu multe persoane ii vor observa intrarea.  Majoritatea invitatilor au baut deja un pahar, luminile sut difuze, conditii perfecte pentru aparitia unui spargator de nunti.

1

2. Spargatorilor de nunti le place sa se amestece printre invitati

Desigur ca spargatorii de nunti sunt persoane inteligente. Odata sositi, se vor saluta cu toata lumea, pentru a se acomoda mai bine cu atmosfera. Nu vor fi recunoscuti decat poate din intamplare si atunci isi vor explica prezenta printr-o minciuna gogonata.

Ei vor discuta numai despre generalitati si niciodata despre ei! Cel mai indicat este sa le continui jocul si sa incepi cu intrebarile personale. Numai asa ii vei demasca!


2

3. Spargatorilor de nunti le place sa se imbrace in ton cu invitatii

Pentru a nu da gres, spargatorii de nunti se vor imbraca intr-un costum negru elegant sau o rochie simpla de ocazie.

Ultimul lucru pe care si-l vor dori este sa iasa in evidenta. Vor dori desigur sa impresioneze invitatii de sex opus.


34. Spargatorilor de nunti le place sa se comporte precum restul invitatilor

Cea mai sigura metoda prin care te poti comporta astfel este sa dansezi cu invitatii mai in varsta de la nunta, lucru pe care numai un invitat adevarat il poate face.


4

 

5. Spargatorilor de nunti le place sa pretinda ca sunt o ruda demult uitata

Este de inteles ca mirii nu isi vor aminti toate rudele indepartate si nu le vor tine socoteala, chiar daca au fost invitati anterior. Un spargator de nunti va pretinde ca este o astfel de ruda. Sunt constienti de faptul ca mirele si mireasa nu isi pot aminti toate rudele, mai ales daca nu le-au vazut de mult timp.


5

 

6. Spargatorii de nunti pot pretinde ca fac parte din staff

Tinand cont de faptul ca angajatii unui hotel nu se cunosc foarte bine, aceasta varianta este foarte plauzibila. Vor fi rapizi in ridicarea unei farfurii, fiind confundati cu un ospatar.

Cei mai indrazneti pot pretinde chiar ca sunt managerii hotelului sau ai salii inchiriate. Dar nu se opresc aici! Cei mai aventurosi pot pretinde chiar ca fac parte din orchestra angajata. Dar vor fi cu siguranta dati de gol de restul angajatilor.


6

 

7. Spargatorii de nunti pot pretinde ca sunt prieteni buni ai unei rude care nu a putut veni

Acesta este cel mai vechi truc, dar si cel mai greu de demascat, deoarece spargatorii pot fi descoperiti abia dupa ce nunta s-a incheiat. Cel mai bine este sa ai in ziua nuntii o lista exacta a invitatilor si un numar de telefon alaturi.


7

 

8. Spargatorii de nunti nu vorbesc niciodata despre ei

Ei nu vor face niciodata comentarii personale si nu isi vor dezvalui identitatea. Vor face comentarii despre mancare, muzica si serviciile oferite, dar niciodata despre ei. Daca sunt fortati, vor schimba repede subiectul sau vor gasi o scuza pentru a se ridica de la masa.

Nu uita, atata timp cat exista petreceri, vor exista si oaspeti neinvitati!


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.