Cum sa ai o relatie buna cu mama-soacra

Cum sa ai o relatie buna cu mama-soacra

Dupa casatorie, socrii vor fi a doua pereche de parinti si vor fi in viata ta mereu de acum incolo. De aceea este important sa o ai de partea ta pe mama logodnicei tale, cu cat mai devreme cu atat mai bine. In randurile ce urmeaza ai parte de sfaturi pentru o relatie cat mai buna cu viitoarea mama-soacra.

Complimenteaza-i fiica. Suntem siguri ca iti alinti si complimentezi logodnica zilnic, insa povesteste-i viitoarei mama ce norocos esti ca ai o logodnica precum fiica ei, cat de frumoasa este, ca esti uimit de inteligenta ei si ca va fi o sotie extraordinara. Aminteste-i zilnic ca fiica ei este apreciata si ca a facut o treaba foarte buna cu educatia viitoarei sotii.

Include-o in planurile voastre. Cu toate ca logodnica ta, poate, nu vrea sa asculte ideile mamei sale, incearca sa o asculti si, foarte important, intreab-o daca poti sa o ajuti cu ceva anume. Insa nu te baga intre fiica si mama ei, astfel vei atrage mici rautati din partea amandurora. Iti oferim un mic pont: atunci cand mama-soacra are o idee care nu iti place, lauda-i creativitatea.

soacra

 Lucrurile mici formeaza imaginea marea. La micile intalniri dintre famiile voastre ofera-te voluntar pentru a face cafea sau ceai, sandivisuri sau gustari. Femeile nu consuma chipsuri, de accea oncearca gustari mai sanatoase, de exemplu capsuni sau struguri. Este uimitor cum femeile apreciaza un barbat care le ajuta.

Mentine-ti manierele. Stresul acumulat datorita pregatirilor pentru nunta te pot face sa uiti de maniere, incearca sa spuni “multumesc” si “cu placere” fiecarui persoane care te ajuta sau pe care o ajuti. Astfel, mama-soacra va fi impresionata de educatia pe care ai primit-o si iti va aprecia mai mult mama In cazul in care se va ivi ocazia sa iesiti la cina in oras, ofera-te sa platesti consumatia.

Incearca sa o cunosti. Cu siguranta, nu te casatoresti cu ea, ci cu fiica ei, insa incearca sa o cunsosti pe viitoare soacra. Stai de vorba cu mama-soacra si intreab-o despre logodnica ta cand era mica sau cum l-a cunoscut pe tata-socru. Astfel, vei dezvolta o relatie de prietenie cu cea care in curand iti va deveni mama.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.