Cum sa ai o silueta perfecta

Cum sa ai o silueta perfecta

Pe langa multiplele griji care te acapareaza inaintea nuntii, problema siluetei tale detine unul dintre primele locuri. Insa situatia nu este atat de dificila pe cat pare. Nu este nevoie sa te infometezi, ci trebuie sa tii cont de un regim special cu doua luni inainte. Elena Tiuca, managerul centrului Overclass, iti ofera cateva indicatii, care cu siguranta te vor mai linisti.

Cu cat timp inainte de eveniment ar trebui sa inceapa preocuparea privind silueta?

Reusita obtinerii unui aspect impecabil depinde foarte mult de viitoarea mireasa.  Astfel, cu aproximativ doua luni inaintea „marelui eveniment”, trebuie sa inceapa un tratament profesional de slabire sau de remodelare corporala, in functie de rezultatul dorit.  

Nu intra in discutie faptul ca nu ar trebui sa asteptam un eveniment pentru a vizita un salon de infrumusetare, ci ar trebui sa devina un obicei lunar, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cu totii avem nevoie de putin rasfat, de mentinerea tineretii si a starii de bine la cote maxime. Vizita la salon este doar primul pas; restul depinde de cat de mult tii cont de sfaturile esteticianului.

Care este cea mai sigura metoda de a da jos kilogramele in plus?

Metoda de slabit cu rezultate garantate, rodul a peste 16 ani de cercetari, este cea recomandata de mine clientelor, care consta intr-un tratament de slabit ce combina tehnologia de ultima generatie cu produsele cosmetice naturale, dar si o etapa de educatie alimentara corecta si sanatoasa, fara restrictii cantitative.
 
In functie de ce criterii se diferentiaza aplicarea metodelor de slabit pentru fiecare persoana in parte?

Este nevoie de o consultatie si cateva sedinte tester. Testerul arata, pe langa numarul kilogramelor care trebuie slabite, si distributia acestora pe tipuri: masa musculara, masa grasa si lichidele. In functie de procentul pe care-l reprezinta fiecare tip se stabileste tratamentul.

Tratamentele se diferentiaza intre ele prin numarul total de sedinte, prin procedurile aplicate si prin produsele cosmetice profesionale utilizate in cadrul fiecarei sedinte. In cadrul tratamentului, se pierd nu numai kilograme, dar si centimetri, produsele cosmetice utilizate actionand sinergic cu aparatele utilizate, astfel incat rezultatul sa fie cel al unui corp suplu, ferm, tonic si revigorat.
   
Se poate slabi si fara sport?

Desigur, sunt foarte multe persoane ocupate, care nu au timp sa mearga la sala de fitness ori au diverse probleme medicale care nu le permit sa faca exercitii fizice.

Pentru acestea, exista tratamente speciale, bazate pe produse naturale, ce au rolul de tonifiere si remodelare corporala.

Cum se poate compensa pofta de a manca, fara a deregla silueta?

Respectand anumite reguli de alimentatie, poti manca oricat fara a-ti pierde silueta, avand grija doar la combinarea produselor pe care le alegi in meniul tau.

Cum poti mentine greutatea rezultata in urma slabirii?

Silueta se poate mentine foarte usor, prin doua metode: tinand cont strict de regulile alimentare si utilizand, atunci cand este nevoie, produse cosmetice profesionale de intretinere.
 
Cu cat timp inainte de ziua nuntii ar trebui sa se incheie metoda de slabit, pentru ca la ultima proba a rochiei de mireasa, silueta sa fie finala?

Tratamentul  de slabit ar trebui sa se incheie cu sapte-zece zile inainte de proba finala a rochiei.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.