Cum sa alegi coafura potrivita in ziua nuntii

Cum sa alegi coafura potrivita in ziua nuntii

Cand va alegeti coafura din ziua nuntii, trebuie sa aveti in vedere sentimentul general pe care vreti sa il transmiteti. Aveti in vedere una din urmatoarele teme in care sa va puteti incadra: Romantic; Sofisticat; Sobru; Funky; Clasic; Elegant

Puneti-i in vedere aceste aspecte hairstilistului aceste aspecte si aduceti poze cu coafurile care credeti ca exprima cel mai bine ceea ce doriti sa transmiteti.

1

 

Este foarte important sa fiti pregatite pentru situatia in care hairstilistul va va taxa si pentru perioada de probe, desi nu toti fac acest lucru.

Folosirea de accesorii in par este o modalitate prin care va puteti incadra mai usor in tema aleasa.

maggie-sottero-aracella-2016-bridal-collection-wedding-gowns-thefashionbrides180

O tiara, un piaptan de par, sau niste simple agrafe sau ace de par pot crea un impact major asupra look-ului din ziua nuntii.

Pentru ziua nuntii, ziua in care hairstilistul va va crea coafura pe care ati ales-o trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

Purtati o bluza cu nasturi, pentru a nu avea problema atunci cand trebuie sa va schimbati.


2

 

Spalati-va pe cap in noaptea de dinaintea nuntii.

Vopsiti-va parul cu o saptamana inaintea nuntii.

Faceti-va o poza cu coafura care va place in ziua probei pentru a fi sigura ca va iesi la fel si in ziua nuntii.

Aduceti o poza cu rochia de mieasa in ziua probei si in ziua nuntii. Acest lucru il va ajuta pe hairstilist sa creeze mai usor o coafura care sa se potriveasca cu modelul rochiei de mireasa si tema nuntii.

Nu faceti greseala sa alegeti clasicul coc. Optati pentru aceasta varianta numai in cazul in care aveti o fata cu trasaturi bine proportionate.

64afe3e1ea20df2ccf65a4297854c9a0

Este important sa alegeti o coafura care va da bine din toate unghiurile, pentru ca veti fi in centrul atentiei, iar aparatul de fotografiat nu va rata nici cel mai mic detaliu.

Incercati un model delicat si simplu, care sa va complimenteze trasaturile si rochia. Daca aveti o rochie cu spatele gol, este indicat sa va lasati parul liber, sau macar un pic din el.

Planificarea si brainstormingul cu luni inaintea evenimentului te vor asigura ca vei avea coafura perfecta in ziua nuntii si ca vei fi incantata sa arati fotografiile din ziua nuntii urmatoarelor generatii.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.