Cum sa alegi verigheta perfecta II

Cum sa alegi verigheta perfecta II

Articolul de saptamana trecuta iti prezenta primii cinci pasi in alegerea inelului perfect. In randurile ce urmeaza vei afla ultimele etape ale procesului de alegere a verighetei perfecte.

 

Faci o alegere pentru toata viata. Este posibil ca in momentul in care vrei sa-ti cumperi verigheta sa te atraga un inel innedit, ciudat sau cat mai interesant, insa tine cont aceasta verigheta o porti pe viata, trebuie sa se potriveasca stilului tau si peste 10 sau 20 de ani.

Calitatea inelului. Trebuie sa fii foarte atenta la cumpararea inelelor de nunta. Asigura-te ca exista in insemn de calitate pe interiorul inelului (24K sau PLAT), acestea asigura calitatea verighetelor. Daca verigheta aleasa are doua metale alaturate va trebui sa gasesti un insemn de calitate pentru fiecare metal.

 

inel

 

 

Intretinerea verighetelor. Afla cum se face intretinerea inelelor, deoarece in timp este posibil ca stratul de suprafata sa se zgarie. Intereseaza-te daca se poate face o reslefuire in caz de nevoie.

Ai grija unde le pui. Daca ai ajuns la acest pas inseamna ca deja ai inelele cumparate, pregatite pentru ziua cea mare. Asadar pastreaz-o cu grija so ai grija cu ce substante intri in contact.

 

 

inel

 

 

Ai grija sa nu o pierzi. Asigura-te ca persoana care are grija de ele sa le aiba in ziua cea mai importanta pentru tine.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.