Cum sa arati perfect in fotografiile de nunta

Cum sa arati perfect in fotografiile de nunta

Ceremonia de nunta va fi un motiv pentru realizarea a sute de poze, care iti vor servi drept amintire odata cu trecerea anilor. Asigura-te ca orele rezervate machiajului si coafurii nu au fost in zadar si ca acestea vor fi cat se poate de bine transmise prin intermediul imaginilor!

 

Studiaza pozele tale preferate!

Gandeste-te la o parte dintre fotografiile tale preferate si cauta sa gasesti motivul pentru care te incanta atat de mult. Probabil ca imaginile realizate cu ocazia festivitatii de absolvire a facultatii nu se numara printre cele mai reusite si asta din cauza incordarii pe care o afisai.

De regula, cei din jur sunt intru cu totul cuceriti de fotografiile in care subiectul radiaza de fericire, ignorand intru cu totul prezenta aparatului de fotografiat. Retine felul in care zambesti si postura corpului si incearca sa o transmiti in ziua nuntii!

Ignora camera!

Fotografiile de tip portret sunt printre cele mai dificil de realizat si aceasta pentru ca de cele mai multe ori sunt lipsite de naturalete. Evita aceasta capcana, privind intr-o directie opusa aparatului de fotografiat. Un bun inceput este sa te concentrezi asupra sotului tau.

Iar pentru a contribui la crearea unei atmosfere relaxante nu ar strica sa ii soptesti celui de langa tine o gluma sau sa ii amintesti despre prima intalnire. In felul acesta vei transmite cu siguranta o imagine naturala.

Doua sedinte foto intr-o zi

Rezerva-ti dimineata dinaintea nuntii pentru o sedinta foto cu tematica “logodna”. in felul acesta, te vei obisnui cu prezenta aparatului de fotografiat si vei reusi sa te destinzi mult mai repede. In acest scop, poti ruga chiar un membru al familiei cu care ai o relatie foarte apropiata sa te insoteasca la sedinta foto.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.