Cum sa folosesti merele la nunta ta!

Cum sa folosesti merele la nunta ta!

Nu intotdeauna decorul unei nunti fabuloase este scump! Ba dimpotriva inventivitatea lasa loc unor creatii speciale din cele mai banale lucruri si de multe ori te intrebi cum de nu te-ai gandit tu la asta inaintea organizatorilor de nunti.

Ca prim exemplu am luat unele dintre cel mai ieftine fructe de pe piata – merele. Iata numai cateva dintre exemplele folosite de alte cupluri pentru a-si decora nunta folosind aceste elemente.

Nu uita ca pentru o nunta de toamna poti folosi mere de diferite culori sau chiar si alte fructe de sezon.

1

 

1.Decor de masa

Poti folosi merele pentru a realiza piese centrale extrem de impunatoare. In plus poti solicita floristului tau sa combine fiecare aranjament floral cu fructele selectate de tine.


1

 

2. Drumul spre altar

E drept ca in Statele Unite drumul spre altar este mai important decat la noi insa asta nu inseamna ca tu nu poti decora biserica in care va avea loc ceremonia de nunta. Galetusele sau ghivecele pline cu fructe pot fi solutia ideala.


2

 

3. Un meniu rafinat

Prajiturile cu mere si merele in foietaj pot fi o solutie perfecta si ieftina pentru meniul nuntii tale. Cere firmei care face cateringul pentru petrecere sa creeze un decor cat mai elaborat pentru prezentarea produselor.


3

 

4. Cocarde cu merisoare

Realizeaza cocardele pentru mire si invitati din ramuri de merisor sau pride micile fructe in buchetele pe care le-ai pregatit pentru domnisoarele de onoare.


5

 

5. Inimi naturale

Nu ti se pare o idee grozava sa faci poze cu mirele tau in interiorul unei inimi decorate cu mere? Cere fotografului sa pregateasca din timp scena si sa realizeze mai multe seturi de imagini pentru albumul foto.


5

 

6. Regatul meu pentru un mar

Drept marturii poti da fiecarui invitat un cos cu mere care sa ii aminteasca de nunta la care a participat. Foloseste recipiente frumos colorate pe care invitatul sa le poata folosi ulterior.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.