Cum sa iti alegi accesoriile de par

Accesoriile pentru mireasa sunt extrem de variate si de multe ori te vor face sa te indoiesti de alegerile tale – nu e atat de usor sa te hotarasti daca vrei o voaleta, agrafe, pieptan, diadema sau alt tip de accesoriu.

Ne-am hotarat sa iti oferim o mana de ajutor si sa trecem in revista principalele tipuri de accesorii si intrebarile la care ar trebui sa raspunzi pentru a te decide asupra carui tip de accesoriu te vei opri.

Important este sa incerci din timp cat mai multe modele si sa vezi care tip de accesoriu ti se potriveste si cu care te simti mai in largul tau.

biju

 

1. Decide daca vei purta voal

Marimea pieptanului este determinata de lungimea voalului pe care il vei alege. Trebuie sa determini din timp daca “voi purta voal sau voaleta?”, “vreau un accesoriu care sa poata fi folosit si dupa ce dau jos voalul” sau “vreau un accesoriu simplu sau unul elaborat”.


1

 

2. Decide locatia nuntii

Daca te vei casatori in aer liber, e lesne de inteles ca va trebui sa optezi pentru un voal scurt care poate fi fixat usor. In schimb, daca vei avea o nunta intr-un loc somptuos, poti merge cu usurinta sa alegi un voal tip catedrala.


2

 

3. Decide coafura pe care o vei purta

In vreme ce bijuteriile mici pot fi ideale pentru un coc elaborat, ele se vor pierde in cazul in care vei avea parul desfacut. Daca vrei neaparat sa porti un accesoriu de par, e bine sa il cumperi si sa mergi cu el la probele de coafura.


3

 

4.  Decide ce alte bijuterii vei purta

Accesoriile din par trebuie sa fie in completa armonie cu restul bijuteriilor tale. Tocmai de aceea este bine sa decizi din timp daca vrei sau nu o anumita textura, culoare sau un metal pretios.

 

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.