Cum sa iti cumperi rochia de pe internet

Cum sa iti cumperi rochia de pe internet

Posibilitatile de cumparare au avansat atat de mult incat acum poti organiza o intreaga nunta din confortul propriei case. Multe site-uri iti ofera acum posibilitatea de a-ti comanda rochia de mireasa la fel de usor ca atunci cand comanzi un pulover. Dar inainte de a face achizitia, citeste sfaturile de mai jos.
rochia de pe net
 

Cercetaza

Uita-te in reviste si pe site-uri pentru a gasi modele si designeri care iti plac si pastreaza acele concepte in minte atunci cand navighezi. Cauta si pretul rochiilor, pentru a fi sigura ca nu platesti mai mult on-line. De asemenea, cauta si in ce masura este sigur sa lasi datele cartii de credit. Pentru asta, poti apela la forumuri pe care fost mirese isi spun parerea.


rochia de pe net

Estimeaza corect

Este adevarat ca o rochie comandata pe internet va ajunge mai repede la tine, dar nu astepta pana in ultima luna pentru a face comanda. Ia in calcul posibilele intarziere, lasa-ti suficient timp pentru modificari, dar si pentru un eventual plan B, in cazul in care ce primesti nu te multumeste.


rochia de pe net

Cunoaste-ti formele

Fa o evaluare onesta si precisa a dimensiunilor tale si a zonelor pe care vrei sa le evidentiezi sau sa le ascunzi. Daca faci cumparaturile on-line inseamna ca nu vei avea un consultant care sa te sfatuiasca in legatura cu rochia potrivita corpului tau. Insa poti ruga pe cineva care se pricepe la croitorie sa iti ia masurile exacte, pe care sa le compari apoi cu cele din tabelul de pe site.


rochia de pe net

Citeste cu atentie

Nu uita sa citesti – de mai multe ori chiar – tot ce scrie cu litere mici, dar si politica lor privind retururile. Unele site-uri iti permit sa returnezi rochia si sa iti primesti banii inapoi, pe cand unele nu admit deloc retururi, mai ale in perioada reducerilor. Asa ca ia decizia finala in cunostinta de cauza. In plus, afla modalitatea in care va fi trimisa, impachetata si chiar asigurata rochia ta de mireasa.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.