Cum sa iti gasesti parfumul care te reprezinta

Cum sa iti gasesti parfumul care te reprezinta

Fiecare femeie are un miros care i se potriveste ca o manusa, insa trebuie sa stie cum sa il gaseasca. Este adevarat ca o sticla de Chanel No.5 se vinde o data la fiecare 30 de secunde, dar conteaza cat de bine ti-ar veni si tie.

Parfumul nu trebuie ales doar in functie de mirosul pe care il apreciezi cel mai mult, ci si in functie de ocazia in care il vei purta. La fel ca un obiect vestimentar, parfumul se asorteaza cu restul tinutei, cu momentul zilei si cu natura evenimentului la care participi. Pentru o zi speciala ca cea a nuntii tale trebuie sa alegi un parfum la fel de special, dar fara sa pierzi nota personala.

Cum sa iti gasesti parfumul care te reprezinta

Foarte important este sa cumperi un parfum abia dupa ce l-ai incercat, mai ales daca stii ca esti alergica la unele substante. Nu ai vrea sa ai o surpriza atat de neplacuta care sa iti strice ziua.

In plus, parfumul trebuie testat pe propria piele pentru ca el va mirosi diferit pe hartia de tester si chiar pe pielea altei persoane. Lasa-l cateva minute sa se dezvolte, caldura corpului tau afectandu-i mirosul.

 

Cum sa iti gasesti parfumul care te reprezinta

Implica-ti partenerul in alegerea parfumului pentru ca isi va aminti intotdeauna mirosul tau din momentul cand ai acceptat sa ii fi sotie. Si nu ai vrea sa fie unul neplacut sau, mai rau, care sa il faca sa se gandeasca la o fosta iubita.

Pentru ca mirosul sa dureze mai mult, aseaza parfumul in straturi. Combina gelul de dus cu o crema de corp si cu un parfum care se completeaza pentru a te asigura ca mirosul nu se va duce in cateva ore.

 

Cum sa iti gasesti parfumul care te reprezinta

Exista un motiv pentru care, in general, parfumul se aplica la incheieturi. Spatele urechilor, gatul, incheieturile si spatele genunchilor sunt zone care genereaza mai multa caldura, astfel parfumul eliberandu-se in timp. Deci acolo vei vrea sa pulverizezi si tu stropii de parfum pentru a fi fresh pe toata durata petrecerii.

De asemenea, el trebuie aplicat inainte sa te imbraci cu rochia. Unele parfumuri contin substante mai uleioase, in special cele de inspiratie orientala, si iti pot pata rochia.

 

 

 Cum sa iti gasesti parfumul care te reprezinta

Iar pe unele materiale pretioase chiar si o picatura de apa poate lasa o urma urata.

Nu uita ca nu cantitatea conteaza, ci calitatea. Parfumul nu ar trebui folosit cat sa ti se simta mirosul in toata incaperea. Eleganta sta in discretie, de aceea celelalte persoane ar trebui sa iti simta parfumul doar cand se apropie de tine, nu sa iti anunti astfel intrarea.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.