Cum sa nu ai o nunta plictisitoare

Cum sa nu ai o nunta plictisitoare

Orice cuplu isi doreste ca nunta lui sa fie distractiva atat pentru ei, cat si pentru invitatii lor. Nimeni nu vrea sa isi vada invitatii uitandu-se la ceas din cinci in cinci munute. Asa ca iata cateva sfaturi pentru ca oaspetii tai sa nu aiba timp sa caste.

cum sa ai o nunta vesela
 

Fa prezentarile inca de la cununia civila

Nunta aduce impreuna doua familii diferite si o multime de prieteni, adica un grup mare de oameni care incearca sa gaseasca subiecte comune de dicutie. Invita cat mai multi dintre ei la cununia civila. Vor avea timp sa se cunoasca intr-un cadru mai relaxat inainte de nunta si astfel nu se vor simti la fel de stanjeniti unii in prezenta celorlalti la nunta.


cum sa ai o nunta vesela

Tine-te de program

Nimeni nu se asteapta ca lucrurile sa mearga cu precizie militara, dar nu vrei ca oaspetii sa adoarma asteptandu-te sa faci portretele de nunta.

La fel se intampla si cu mancarea. Nici nu te gandii sa ii infometezi, asa ca apeleaza la aperitive servite intre mese. Chiar daca vei servi o cina la masa, este bine sa ai cateva gustari sau cate un chelner care trece cu cate o tava din cand in cand.


cum sa ai o nunta vesela

Fii atenta la pozitionare

Nu este nimic mai neplacut decat sa te trezesti singur la o masa unde toti invitatii au mers la liceu impreuna. Daca iti aranjezi invitatii la mese asa cum trebuie este un mod necostisitor de a le mentine starea buna de spirit, pentru ca vor petrece timp cu oameni pe care ii plac. Poti face si pe petitoarea, punandu-i in legatura cu oameni noi, dar ai grija ca lucrurile sa nu fie prea fortate.


cum sa ai o nunta vesela

Alege un numar artistic

Este adevarat ca nu ai de-a face cu o petrecere pentru copii la care trebuie sa aduci un clovn, dar un numar artistic poate readuce seara pe drumul cel bun. Tot mai multe cupluri apeleaza la un artist care sa distreze invitatii in momentele de plictiseala. Iar optiunile sunt multe, de la fachiri, la dansatori sau comici.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.