Cum sa organizez o nunta ca-n povesti

Cum sa organizez o nunta ca-n povesti

Iubitul tau te-a cerut in casatorie si ai acceptat fericita propunerea. Impreuna ati stabilit ca vara viitoare sa mergeti la altar. Primul pas a fost facut, acum urmeaza planul de nunta.

Daca ati hotarat ca ziua cea mare sa aiba loc la anul in sezonul cald, consultati un calendar ortodox pentru a vedea in ce zile din aceasta perioada se fac nunti.

1


Daca sunteti de alta religie, stabiliti data in functie de specific si traditiile locale. Apoi pregatiti o petrecere-surpriza pentru parintii vostri, prilej cu care le puteti da marea veste. Aveti grija sa aveti la voi si niste pastile de calmare, in caz ca cineva lesina si, nu uitati, 112 este apelul de urgenta!

1

Cea mai importanta este rezervarea la restaurant

Fa o lista cu persoanele pe care tu si iubitul tau le doriti la nunta. In functie de numarul acestora, alegeti restaurantul potrivit.


2Nasii

Nasii trebuie alesi cu grija. Nu cautati ca ei sa fie bogati sau renumiti, ci oameni cu suflet mare. Este important sa aveti o relatie deosebita cu nunii, sa va intelegeti bine, iar ei sa reprezinte un model de familie pentru voi.

Cu patru luni inainte se comanda verighetele

Alegeti impreuna un model de verighete care sa vi se potriveasca. Nu optati pentru ceva foarte sofisticat, pentru ca nu o sa le purtati doar la petreceri, ci in fiecare zi.


3Cu o saptamana inainte de nunta…

– confirmati la restaurant numarul de persoana care vor fi prezente la eveniment;
– stabiliti asezarea invitatilor la mese;
– tu trebuie sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a-ti face manichiura si pedichiura plus un tratament facial;
– stabiliti impreuna care sunt persoanele ce se vor ocupa de detalii in ziua nuntii (luatul florilor, transportul invitatilor etc.);
– mirele poate avea parte de “Petrecerea burlacilor”;
– probati tinutele de nunta, sa fiti siguri ca nu mai au nevoie de mici corecturi.
In ultima saptamana ar fi indicat sa nu faceti sex. E bine sa intrati curati in biserica.  Iar in noaptea nuntii, cu siguranta, o sa va iubiti mai cu foc.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.