Cum sa sporiti rezistenta buchetelor de lalele

Cum sa sporiti rezistenta buchetelor de lalele

Lalelele pot conferi un aspect elegant buchetelor de nunta. Cu toate acestea, plantele se pot deschide cu usurinta, odata expuse la lumina zilei sau la razele solare, stand la originea unei imagini neplacute asociate buchetului afisat in ziua marelui “da”.  Specialistii in design floral recomanda, pe cat posibil, alegerea bobocilor de lalele pentru includerea acestora in aranjamentul floral din cadrul momentului festiv si pastrarea lor pentru un interval temporal cat mai mic inaintea receptiei de nunta.

 

Apa, elixirul vietii lalelelor

 

Depozitati lalelele intr-o galeata plina cu apa ulterior achizitionarii acestora, punandu-le, totodata, intr-un loc racoros si intunecat. O alegerea excelenta, in acest sens, ar putea-o constitui chiar subsolul propriei locuinte.

 

Scoateti fiecare planta din galeata, arcuind-o la tulpina, astfel incat sa poata absorbi apa cat mai bine cu putinta. Acordati atentie inlocuirii fiecarei lalele din galeata odata cu indepartarea partilor din tulpina sa. Repetati procesul, trecand toate plantele prin acest filtru si lasandu-le ulterior un moment de respiro de cel putin doua ore.

 

Intepati, cu ajutorul unui ac, fiecare lalea in regiunea situata in partea imediat inferioara a florii. Inlocuiti apa din galeata, aranjand, ulterior, lalelele prin tinerea acestora cat mai departe de razele solare.

 

In cele din urma, depozitati lalelele pe care le veti include in buchetul de mireasa in frigider.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.