Cum sa va alegeti meniul de nunta

Cum sa va alegeti meniul de nunta

Catalogata ca o sarcina de dificultate mica de catre organizatorii de nunti, prepararea unui meniu asociat receptiei de nunta poate ridica adevarate probleme neinitiatilor. In randurile ce urmeaza, va oferim un ghid pentru alegerea preparatelor culinare din ziua marelui “da”.

 

Data asociata receptiei de nunta

 

Programati, intai de toate, o data asociata receptiei de oficiere a casatoriei, tinand, totodata, cont de sezonul in care aceasta se va desfasura. Treceti in revista bugetul asociat intregii petreceri destinate festivului moment. Pentru un buget de criza, specialistii recomanda includerea in meniu a preparatelor de tipul filet mignon.

 

Tineti cont ca, pe masura ce includeti mai multe optiuni in randul meniului invitatilor, costurile se vor majora. In cazul unui buget restrans, luati in considerare organizarea unei receptii cu cocktailuri, dublate de o dupa-amiaza “scufundata” in arome de ceai sau un desert asociat acesteia.

 

Recomandarile specialistilor in arta culinara

 

Vorbiti cu cel care se va ocupa de preparatele culinare din seara marelui “da”, informandu-l asupra felurilor principale de mancare pe care intentionati sa le includeti in cadrul momentului festiv.

 

Concentrati-va catre oferirea bucatelor dintre cele mai variate, incluzand celebrul platou hors d’oeuvre, dublat de preparate calde. In cazul in care tineti la conservarea traditiei, nu va sfiiti in a il intreba pe cel care se va ocupa de preparatele culinare de posibilitatea includerii in meniu a unei retete vechi, de familie. In masura in care acestea provin din culturi dintre cele mai diferite, imbinati preparatele, oferind una dintre acestea in timpul orei rezervate cocktail-ului si o alta in timpul pranzului.

 

Bucatele traditionale sunt mai mult decat indicate pentru un meniu de nunta, contrazicand optiunea celor mai multe cupluri, de a opta pentru desert in cadrul receptiei, in locul unui meniu rustic.

 

Aratati empatie fata de gusturile tuturor oaspetilor, luand in considerare prepararea unor bucate vegetariene, gustandu-le, totodata.

 

Nu in cele din urma, scrieti pe o foaie de hartie meniul, detaliat, fiind atenta la ceea ce i-ar putea lipsi acestuia. Consultati-va cu un prieten apropiat, cerandu-i o parere sincera

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.