Cum sa va planificati nunta in 11 pasi

Cum sa va planificati nunta in 11 pasi

Organizarea ceremoniei de oficiere a casatoriei si a receptiei care ii urmeaza necesita o foarte buna organizare in plan personal, atentie sporita si viziune, astfel ca Ideal Mariaj va ofera cateva sugestii pentru a va usura procesul de planificare a momentului festiv.

 

Pasul 1. Imaginatie in randul celor mai atente detalii

 

Inchipuiti-va nunta de la inceput pana la final, punctand elemente de tipul locului de desfasurare al acesteia, tinutelor si meniurilor specifice momentului care da startul unei noi etape a vietii de cuplu.

 

Pasul 2. Data nuntii

 

Fixati-va o data pentru desfasurarea ceremoniei de oficiere a casatoriei, tinand cont ca Biserica Ortodoxa exclude ca zile pentru nunti zilele de post ale anului, preziua, respectiv ziua celor 12 praznice mari, Saptamana Mare si cea Luminata, alaturi de intervalul temporal cuprins intre Nasterea Domnului si Botezul Sau.

 

Pasul 3. Bugetul, elementul-cheie in jurul caruia se invart pregatirile

 

Stabiliti-va un buget functional si flexibil, combinand aspectele practice cu propria imaginatie.

 

Pasul 4. Alegerea verighetelor

 

Solicitati sfaturile apropiatilor si familiei pentru gasirea unui bijutier priceput in realizarea verighetelor, care simbolizeaza uniunea cu viitorul dumneavoastra sot.

 

Pasul 5. Resursele inepuizabile ale mediului online

 

Realizati o lista cuprinzatoare cu site-urile locurilor care organieaza receptii de nunta.

 

Pasul 6.  Intruniri pentru stabilirea regulilor

 

Organizati intalniri cu cei insarcinati cu indeplinirea unor obiective in cadrul propriei nunti, oferindu-le cateva reguli necesare pentru a evita neplaceri in randul momentului festiv.

 

Pasul 7. Oaspetii, unitatea de masura pentru amploarea unei nunti

 

Selectati-va invitatii de la nunta, tinand cont ca acestia imprima o dimensiune mai mica sau mai mare petrecerii de nunta. In cazul in care sunteti restrictionata de un buget, lista acestora trebuie diminuata.

 

Pasul 8.  Vestimentatia

 

Alegeti rochia de mireasa, consultand cataloagele de moda ale marilor designeri sau solicitand recomandari din parte prietenelor apropiate care au facut deja marele pas.

 

Pasul 9. Minutiozitatea planificarii receptiei de nunta

 

Planificati-va receptia de casatorie, luna de miere si meniul, luand in considerare decoratiunile, tema nuntii si muzica.

 

Pasul 10. Etapa interviurilor, dublata de documentatia necesara mariajului

 

Intervievati persoane de tipul coordonatorului de nunta, firmei de catering, fotografului, solicitand o mostra din creatiile anterioare a fiecaruia dintre acestia.

 

Verificati, totodata, documentia necesara in vederea oficierii casatoriei si solicitati informatii privitoare la valabilitatea sa. In cele din  urma, expediati invitatiile oaspetilor.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.