Cum te pot ajuta domnisoarele de onoare

Cum te pot ajuta domnisoarele de onoare

Domnisorele de onoare te pot ajuta in ziua nuntii mai mult decat iti poti imagina. De la sprijinul pe care ti-l pot da in cazul emotiilor la ajutorul oferit in situatiile extreme. Ideal Mariaj ti-a facut o mica lista pentru a stii in ce moment sa ceri ajutorul domnisoarelor tale preferate.

5 lucruri pe care trebuie sa le spui domnisoarelor de onoare

Daca ai nevoie de ajutor, cere-l

Nimeni nu citeste gandurile, iar acest lucru este valabil si pentru domnisoarele tale de onoare. Daca ai nevoie de ajutorul lor, spune-le sa te ajute. Nu uita! Sa fie o rugaminte, nu o obligatie pentru ele.

In momentele de criza, domnisoara la nevoie se cunoaste

Unele mirese sunt foarte emotionate in ziua nuntii, altele reusesc sa isi tina sentimenele sub control. Daca esti tipul de persoana care se streaza din orice, anunta-le pe prietenele tale pentru a nu te emotiona mai rau. Daca esti la marginea stresului, spune-le pentru a te calma.

Locurile speciale cer persoane speciale

Daca in ziua nuntii trebuie sa fi in alta parte, apeleaza la ajutorul domnisoarelor de onoare. De exemplu, in ziua nuntii vei dori sa faci fotografii pentru albumul nuntii tale. In cazul in care nu vei reusi sa cauti locul ideal, apeleaza la ajutorul unei domnisoare de onoare pentru a cauta locatia perfecta.

Cadourile de nunta merg la…

In ziua ceremoniei, cu siguranta vei primi multe cadouri, iar invitatii vor dori sa afle unde vor lasa aceste daruri. Poti ruga o prietena sa aiba grija de acest aspect.

Petrecerea dureaza pana dimineata?

Cu siguranta, aceasta informatie va fi specificata pe invitatia de nunta, insa anumite invitati poti intreba “la ce ora se termina petrecere?”, informeaza-ti domnisoarele de onoare de informatii pretioase, in caz de orice.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.