Curele si panglici pentru mirese

Curele si panglici pentru mirese

Daca esti o mireasa inalta, sau macar potrivit de inalta, si cu dimensiuni apropiate de cele standard atunci esti o fericita. Poti purta rochii lungi, fluide care sa cada in falduri iar in acest caz un accesoriu foarte sic ar fi o curea la mijloc, sau un brau care sa accentueze talia.

Nu e neaparat insa sa ai un trup de invidiat pentru a putea purta o panglica sau o curea care sa iti evidentieze talia, este adevarat ca in general se subliniaza ideea de verticalitae insa in acest scop poti apela la diferite mici trucuri care te vor scoate din impas.

De exemplu in cazul in care nu esti foarte inalta o perche de pantofi cu tocuri pe masura sunt o idee foarte buna.

1

Panglicile pentru accentuarea taliei dau un aer de eleganta, si in plus vei fi o aparitie destul de inedita, avand in vedere ca destul de rar se intampla ca o mireasa sa faca apel la astfel de accesorii.

Este necesar sa fie de o culoare calda care sa completeze restul tinutei tale, de exemplu un crem sau un ivoriu ar face contrastul sa fie unul placut ochiului, fara sa agreseze retina.


2

In nici un caz nu trebuie sa optezi pentru o panglica alba, ideea este sa scoata in evindenta rochia si panglica deopotriva, in cazul unei panglici albe sau a unei nuante prea deschise, risti ca nici macar sa nu se observe ca o ai!  

Daca vrei sa indeplinesti traditia care spune sa porti ceva albastru poarta o panglica albastra in talie, poti opta pentru o panglica cat mai lunga si lasa-o sa cada pana aproape de tivul rochiei.  


1

Pot alege o panglica de culoare rosie chiar, accesoriile rosii vor iesi intotdeauna in evidenta. Ai putea chiar sa alegi o panglica in talie si sa prinzi de ea si un mic buchetel de flori, mai ales daca nunta are loc vara!
Important este ca panglica sa vina in completarea ansamblului vestimentar, de exemplu daca ai ales o rochie diafana in ideea de primavara sau vara, poti alege o panglica cu cu o brosa in forma de fluturas.


1

Ai putea purta o panglica din material care  sa contina diferite motive florale, nu risti deloc sa pari prea incarcata daca renunti la celelalte bijuterii si transformi cureaua sau panglica de la brau intr-o adevarata bijuterie.

In cazul in care te-ai hotarat sa alegi o curea, variantele sunt infinite. In general curelele sunt ceva mai practice, se inchid usor la spate si nu trebuie sa iti faci probleme.  


1

Ai putea sa alegi o curea simpla sau ai putea la fel de bine ai putea sa alegi o curea cu diferite modele sau diferite incrustatii.

De exemplu daca  vrei sa renunti la bijuterii, ai putea sa  porti o curea cu bijuterii care sa fie un perfect inlocuitor al acestora.


1

Daca vrei ceva mai sofisticat poti opta pentru o curea cu diferite ornamentatii, accesorizata cu diverse motive.

Poti comanda o astfel de curea pentru ca ea sa arate asa cum vrei tu, in fond tu esti cea care o va purta.Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.