Da un plus de stralucire verighetelor

Da un plus de stralucire verighetelor

Iata, in sfarsit ati facut pasul cel mare! In timp ce puneti la punct toate detaliile aferente zilei nuntii, un aspect foarte important dintre acestea trebuie sa-l rezervati verighetelor. O cautare care trebuie facuta neaparat impreuna. Iar daca iti achizitionezi aceste accesorii pe viata, alege ceva cu totul deosebit: verighetele cu diamante.


O multitudine de alegeri

 

O prima hotarare pe care trebuie s-o iei in cautarea verighetelor este asortarea acestora. Pe langa insemnatatea eterna pe care o are acest lucru, ele confera si o eleganta aparte.

Confortul si lejeritatea inelului pe deget este un al doilea lucru de luat in vedere, mai ales in cazul barbatilor care nu sunt obisnuiti cu bijuterii. Cele mai subtiri verighete pornesc de la 2 mm si ajung pana la 8 mm in latime. Daca mireasa va opta pentru o verigheta de 4 mm, mirele ar trebui sa selecteze perechea asortata la 7,5 mm.

Verighete Bijuteria Teilor

La achizitionarea lor, ia in considerare in special metalul din care sunt confectionate, pot fi atat din aur  de 14 cat si  18 carate.

Verighete Bijuteria Teilor

Tot in privinta asortarii, viitoarea mireasa va dori o verigheta in armonie cu inelul de logodna, pe cand viitorul mire va cauta o culoare si un model care se va potrivi personalitatii sale. Bijuteria Teilor ofera cele mai diverse variante de verighete cu diamante, putand alcatui modelul preferat pe metalul dorit.

Verighete Diamante Bijuteria Teilor

 

Complementarea lor este esenta

 

Este perfect normal ca fiecare dintre miri sa aiba propriul stil al verighetelor. Mireasa va dori sa opteze pentru mai multe diamante pe verigheta, pe cand mirele se va rezuma doar la unul sau chiar deloc.

Verighete Bijuteria Teilor

De asemenea, poate fi montat un numar restrans de diamante sau sa inconjoare intreaga bijuterie. De aceea, modelele verighetelor pentru femei sunt special create, pentru ca dimensiunea diamantelelor sa nu deranjeze si sa fie similare intre ele.

Verighete Bijuteria Teilor

In asortatea cu inelul de logodna, pietrele nu trebuie sa se regareasca pe aceeasi parte, astfel trebuie gasit un model care sa completeze perfect. Bijuteria Teilor iti ofera o gama larga de verighete din care poti alege cea care se potriveste cel mai bine. Aspectul final va fi unul cu totul deosebit si original.

Verighete Bijuteria Teilor

 

O bijuterie unicat

 

Achizitionarea verighetelor cu diamante poate fi destul de captivanta, insa totodata o adevarata provocare. Stralucirea diamantelor  te va atrage cu siguranta, dar trebuie sa ai grija la bugetul rezervat si la forma care ti potriveste personalitatii tale.

Bijuteria Teilor Verighete Aur

Intr-adevar, pot fi destul de pretentioase verighetele cu diamante, dar la fel cum trebuie sa ai grija de piese in sine, la fel trebuie sa tii cont si la acestea. Suntem siguri ca dintre cele cinci colectii de verighete regasite la Bijuteria Teilor, o vei gasi pe cea potrivita tie.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.