Se pare ca atentia pe care o acordam dansului este direct proportionala cu dorinta noastra de a impresiona. Cel putin asta arata studiile facute pe cuplurile care s-au casatorit in ultimii ani. Fapt explicabil si prin fenomenul videoclipurilor de nunta postate pe youtube vizionate de milioane de persone din lumea intreaga.

Ruffled - photo by Marble Rye Photography http://ruffledblog.com/desert-dance-party-wedding-in-ojai

1. Dansul spectacol

Nu stiu daca intentia ta este sa creezi un viral (videoclip cu multe vizualizari) sau nu, insa poti face asta cu o coregrafie complexa.

Tot ce iti trebuie este sa discuti cu partenerul tau si cu grupul de prieteni apropiati si sa repetati din timp un dans special. Apoi uploadati cu incredere videoclipul pe youtube si vedeti reactia!

costa-rica-beach-wedding-with-a-cute-bridesmaid-first-look-88

2. Dansul domnisoarelor

Crezi ca numai dansul tau si al mirelui va conta? Dar ce spui de un dans al fetelor care iti vor fi alaturi in ziua cea mai importanta a relatiei tale?

Fie ca te alaturi sau nu lor, domnisoarele de onoare pot avea un dans special prin care sa impresioneze publicul. Ai grija sa nu ai surprize daca vor fi mai spectaculoase decat tine :)!

Ruffled - photo by Marble Rye Photography http://ruffledblog.com/desert-dance-party-wedding-in-ojai

3. Dansul muzicienilor

Ar fi bine sa vezi din timp cum se manifesta muzicienii pe care ii vei avea la nunta, s-ar putea sa descoperi ca pe langa talentul vocal sunt si foarte buni dansatori.

Asa ca poti avea un moment special in care membrii formatiei angajate sau dansatori profesionisti vor intretine invitatii.

Ruffled - photo by Marble Rye Photography http://ruffledblog.com/desert-dance-party-wedding-in-ojai

4. Dansuri speciale

Tatal sau fratele tau vor fi persoane la fel de importante la nunta ca si mirele tau si, chiar daca nu o vor spune, isi vor dori la fel de mult sa aibe momente speciale cu tine.

Acorda-le tuturor un dans special si ai grija ca acesta sa fie inregistrat si adaugat in cutia cu amintiri speciale a nuntii tale.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.