De ce iubim insertiile florale!

De ce iubim insertiile florale!

Orice mireasa isi doreste sa arate perfect in ziua nuntii, asa ca nu e de mirare ca majoritatea se indreapta spre trendul momentului: insertiile florale pe rochia de mireasa.

De ce? Pentru ca aceste mici detalii reusesc sa schimbe integral imaginea rochiei de mireasa si aduc nuntii un plus de eleganta si inocenta.

Tocmai de aceea, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa trecem impreuna printre principalele trenduri florale si sa decidem care este principalul motiv pentru care iubim insertiile florale pe rochia de mireasa.

 

1

 

1. Sunt puncte de interes

Chiar daca iti doresti o rochie simpla de mireasa, un insert floral pe umar poate schimba cu totul infatisarea creatiei alese de tine. Ba mai mult, poti sa rogi designerul sau echipa care a facut retusurile rochiei sa iti dea posibilitatea sa detasezi insertul.

Nu multi isi vor da seama ca cele doua rochii ale tale sunt de fapt una si aceiasi numai ca la un moment dat ai renuntat la breteaua florala.


1

 

2. Sunt vesele si elegante

Inserturile florale de pe rochia ta se pot mula perfect pe tipul de nunta pe care ti l-ai dorit si vor da un plus de veselie nuntii tale. Daca nu iti doresti o nunta foarte seriosa, ele sunt alegerea perfecta pentru tine.

Iar daca vrei sa dai o nota mai sobra, poti opta pentru modele de o singura culoare.


2

 

3. Sunt surprinzatoare

Chiar daca ai ales ceva discret, o insertie florala nu va trece neobservata, ba dimpotriva toata lumea va fi captivata de designul complicat si de stilul inedit pe care l-ai ales.

Poti opta pentru modele variate care trec de la decorarea bustului la cea a bretelor sau chiar a intregii rochii de mireasa.


3

 

4. Sunt benefice

Daca vrei sa ascunzi unele zone cu probleme sau vrei sa distragi atentia de la unele puncte, atunci inserturile florale te pot ajuta.

Iar daca esti o mireasa insarcinata, poti sublinia sau ascunde sarcina folosind un design floral complicat care sa accentueze alte zone decat abdomenul.


4

 

5. Sunt mici opere de arta

Miresele interesate de arta pot opta pentru o rochie pictata manual, care sa le aminteasca in fiecare moment de actul de creatie.

Poti incearca rochii pictate manual la salonul Marithe, in colectia Papilio a Cristinei Lazar.


5

 

6. Sunt diferite

Trebuie sa recunoastem ca nu multe mirese au curajul de a purta o rochie cu inserturi florale, asa ca daca iti doresti originalitate, acest tip de rochie te va ajuta.

Vei arata cu adevarat deosebit, purtand o creatie unica!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.