Home / Stil mireasa  / Rochii de mireasa  / De ce ne mai casatorim

De ce ne mai casatorim

Casatoria este un subiect universal, asadar fiecare are propria parere despre ea. Unii considera casatoria cel mai important moment din viata, unii o considera ceva natural, altii o fac din alte motive, motive care nu au legatura cu iubirea.

Cert este ca pe parcursul anilor, casatoria si-a capatat pozitia privilegiata in societate.

Inainte lucrurile erau simple. Multi sunt de parere ca in zilele noastre casatoria a fost dusa la extrem, prin legile si obligatiile aferente.

1

 

Multe cupluri aleg sa nu se mai casatoreasca din mai multe motive. Unii considera ca o casatorie presupune costuri prea mari, altii nu se mai simt constransi de societate sau pur si simplu nu mai cred in institutia casatoriei.

Insa exista si cealalta parte care pune casatoria in topul prioritatilor. Pentru ei si pentru ceilalti am gasit cateva motive pentru care inca merita sa ne casatorim!


1

 

1. Ai gasit alesul!

Dupa ani de convietuire in care ati vazut partile bune si rele din fiecare, inca nu v-ati saturat.

Poate ca dragostea este la fel de puternica sau poate ca nu, dar prezenta persoanei respectiva a devenit vitala. Daca face parte din viitorul tau inseamna ca este alesul!


2

2. Esti gata sa ii declari dragoste vesnica!

Multi oameni aleg sa traiasca impreuna si chiar daca nu considera casatoria ceva important, simt sa demonstreze cumva ca sunt gata sa isi petreaca restul vietii impreuna si se casatoresc.

Asadar pentru unii certificatul de casatorie este si o dovada de iubire.

3

 

3. Ai pe cine sa dai vina cand nu gasesti ceva.

Cu totii am patit-o. Am pierdut cheile sau telecomanda si le-am cautat ca disperatii, asteptand sa apara din senin.

Unul dntre bonusurile casatoriei este ca are un sistem de invinuire care iti permite oricand sa dai vina PE CELALALT daca nu gasesti ceva, desi de cele mai multe ori acuzatiile sunt nefondate.


4

 

4. Ai posibilitate sa dai o mare petrecere in cinstea ta.

Somptuoasa petrecere de nunta si viitoarele petreceri care au legatura cu ea poate fi un motiv destul de bun pentru multi.

Esti in centrul atentiei, primesti cadouri, pleci in vacanta si lista poate continua. Ce bine ar fi daca viata ar fi o casatorie continua.

4

 

5. Gata cu intalnirile stanjenitoare!

Intalnirile nereusite te lasa cu un gust al naibii de amar. Chiar daca nu e vina ta, tot te simti prost si te intrebi cu ce ai gresit.

Daca vrei sa refuzi pe cineva, nu mai trebuie sa inventezi scuze penibile! Un simplu “nu pot sunt casatorita”, e suficient!

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT