Decor floral contemporan

Decor floral contemporan

Sezonul de nunti 2010-2011 aduce in prim-plan cateva elemente inedite in ceea ce priveste designul aranjamentelor florale. Cu toate ca modelul micilor decoratiuni florale este extrem de divers, specialistii pastreaza o nota comuna: rafinamentul. Iata cateva modele contemporane de aranjamente florale pentru mese, care sa te inspire pentru organizarea nuntii perfecte:

1. Aranjamentele compacte

Florile pot lua forme dintre cele mai diverse atunci cand vorbim despre un aranjament compact. Practic, designul nu cunoaste limite. Poti alege o decoratiune sub forma de glob floral, sub forma de piramida sau chiar o umbrela imbracata in totalitate in flori! Garoafele, trandafirii si crizantemele se preteaza cel mai bine unui astfel de aranjament. Avantajul principal este ca te poti juca in voie cu nuantele, formele si volumele. O astfel de decoratiune poate costa, insa, mai mult decat o vaza simpla, cu un buchetel usor accesorizat.

 

 

compactcompactcompact

 

2. Vazele inalte

Foarte multi designeri propun pentru acest sezon aranjamentele florale inalte, care pot fi foarte usor accesorizate. Chiar vasul folosit poate fi un element inedit de decor: poti alege o vaza mozaic, facuta din mai multe cioburi de sticla colorata, sau o vaza din cristal, in care sa strecori scoici, petale de flori sau felii de citrice. Florile propriu-zise vor fi, de asemenea, inalte. Orhideele, trandafirii, bujorii, hortensiile si calele se pot incadra perfect unui decor inalt.

 

inaltinaltinalt

3. Flori in sticla

Fie ca este vorba despre aranjamente inalte sau, din contra, foarte mici, florile in vase de sticla sunt foarte cautate in aceasta perioada. Din decor nu lipsesc, de regula, lumanarile, care sa puna si mai mult in valoare floarea. De regula, un astfel de aranjament floral propune un singur de tip de floare, iar designul este relativ simplist. Optiunile pornesc de la orhidee si cale de diferite dimensiuni,pana la trandafiri sau crini. Notele originale pot fi date de modelul vasului, de culoarea acestuia si de accesoriile folosite (fructe, lumanari, pietre colorate, funde etc.)

 

sticlasticla

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.