Decor in note muzicale

Decor in note muzicale

Uimeste-ti invitatii cu un decor special care sa se preteze nuntii tale cu tema muzicala, incorporand cat mai multe detalii care sa le capteze atentia si sa ii surprinda in mod placut. Opteaza pentru partituri muzicale si miniaturi pe care invitatii sa le poata lua ca suvenir al nuntii tale.

Fie ca ai ales o nunta extravaganta in care muzica sa insufle tonul petrecerii sau ai optat pentru ritmuri suave care sa garanteze eleganta si rafinament, decorurile sunt cele care vor da tusa finala a nuntii tale.

Planifica din timp o intalnire cu organizatorul nuntii tale pentru a stabili care vor fi decorurile ce vor crea atmosfera serii tale speciale. Imparte discutia in doua segmente: piesele de decor de mari dimensiuni si detaliile care vor da nuntii o nota distincta.

1

Pentru a usura demersurile de cautare, defineste de la bun inceput directia pe care nunta ta o va urma, in felul acesta vei sti care sunt detaliile pe care nu ti le vei dori si nu te vei mai simti atat de stresata de multitudinea de alegeri pe care trebuie sa le faci.

Incepe gradual procesul de selectie invers, trecand de la piesele de mari dimensiuni la aspectele cu o importanta redusa.


1

Abia dupa ce ai decis care vor fi aranjamentele florale centrale si obiectele care pot fi folosite ca decor principal te poti concentra pe detaliile secundare de tipul servetele, marturii sau distractii pentru invitati.


1


Detalii care fac diferenta

Tema muzicala a nuntii tale poate fi abordata din mai multe unghiuri, poti pleca de la piesele propriu-zise pe care le vei folosi generand astfel o tema (latino, gipsy, traditional) sau poti pleca de la baza in care preiei o serie de idei ce pot fi folosite in nunta ta (o seara la opera, un club de jazz, curentul rock’n’roll).

3

Mesele principale

Alege culorile huselor pentru scaune si fetele de masa in functie de tema muzicala impusa, cu ajutorul lor vei reusi sa ii introduci pe invitatii tai in atmosfera pe care ti-ai dorit sa o capete nunta ta.

4

De exemplu, daca ai ales ca tema jazz-ul anilor ’30, atunci trebuie sa folosesti tonuri cat mai inchise care apoi sa fie puse in valoare de spoturi de lumina atent distribuite. Poti sa incorporezi si fete de masa cu model care sa includa note muzicale sau bucati de portativ si servetele similare.


5

Daca nu ai gasit nimic care sa-ti satisfaca gusturile, poti opta pentru metoda mai simpla: alege huse de culoare alba pentru mese, pune partituri printate pe hartie de calc si aplica fie un cerc de sticla sau de plexiglas deasupra. Aceasta idee se preteaza meselor rotunde, pentru a evita accidente.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.