Decor magic pentru nunta: inspiratie din celebrul film Harry Potter

Decor magic pentru nunta: inspiratie din celebrul film Harry Potter

Alegerea decorului nuntii este momentul mult asteptat de catre orice mireasa. Alegerea detaliilor si decoratiunilor reprezinta realizarea tuturor visurilor unei femei. Daca esti fan al celebrului film Harry Potter, vei fi uimita de creativitatea mireselor din strainatate.

Baghete, vraji si potiuni – detaliile unei nuntii magice

Daca ai urmarit toate filmele Harry Potter cu sufletul la gura, cu siguranta, ai observat toate detaliile peliculei. De la hartiile pe care erau scrise vrajile la paharele unde erau pregatite potiunile magice.

Pentru inceput te poti inspira din scrisoarea pe care Harry o primeste de la Hogwards pentru a trimite invitatia de nunta. Intr-un plic vintage, intr-o invitatia si leag-o cu o sfoara, ataseaza o pana si voila!: o invitatie Harry potter. De asemenea, poti apela la hartie veche pentru a afisa programul nuntii, il poti atasa de un copac (in cazul in care nunta se desfasoara in aer liber).

 

decor


Un alt element pe care il poti folosi sunt paharele folosite in chimie. Umple-le pe jumatate cu apa, toarna si putin esenta parfumata si glitter pe fundul paharului si ai facut un decor inedit pentru masa.

 

decor


Aranjeaza pe o masa principala o carte a invitatiilor. Pe post de stilou foloseste o pana, de asemenea in loc de banalul caiet / carte, utilizeaza un afis foarte mare, dar care pare foarte vechi.

 

decor


Pe masa bauturilor poti aseza mici etichete cu expresii precum “potiune de vodka”, “potiune de vin” etc.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.