Decor pentru biserica sau altar

Decor pentru biserica sau altar

Strategia wedding plannerilor americani pare a prinde foarte bine pe piata europeana a ultimilor ani si, sunt convinsa, ca va fi bine primita si in Romania.

Astfel din ce in ce mai multe cupluri vor alege sa acorde mai multa importanta altarului in fata caruia isi vor jura credinta vesnica.

Care sunt optiunile pe care le ai pentru decor?deuxbeletteswedding-10

1. Altar in aer liber

Discuta cu preotul si vezi daca este posibil sa tina slujba de casatorie in aer liber. Daca primesti aprbarea realizeaza un altar floral in care tu si iubitul tau sa va spuneti DA.

Ideal ar fi sa organizezi zona asemanator ceremoniilor americane dar sa pastrezi clar delimitate detaliile religiei tale.

Garland-Wedding-Centerpiece-14

2. Decoruri florale

Viziteaza cu cateva saptamani inainte de nunta biserica in care te vei casatori si roaga echipa de floristi sa te insoteasca.

Stabiliti impreuna ce stil de flori s-ar potrivi si ce zone ale bisericii vor fi impodobite. Apoi cu doua zile inainte de nunta asigura-te ca florile au fost livrate.

Tall-White-Wedding-Centerpiece-8

3. Simplu si elegant

Daca nu esti adepta decorurilor exagerate atunci incearca sa creezi o imagine speciala folosind jocul de lumini si sfesnicele pline cu lumanari.

Roaga fotograful sa surprinda cat mai multe cadre care sa arate grandoarea bisericii in care v-ati casatorit nu neaparat decorul pe care ai ales sa il pastrezi minimalist.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.