Decor pentru nunta: Sculpturile din gheata

Decor pentru nunta: Sculpturile din gheata

Nunta ta poate deveni cu adevarat de neuitat daca le oferi invitatiilor decoratiuni inedite. Sculpturile de gheata pot reprezenta decorul care va beneficia de  atentia tuturor oaspetilor.

Daca intentionezi sa comanzi sculpturi din gheata pentru nunta ta, citeste in randurile de mai jos informatii despre aceste decoratiuni. Fie ca vrei sa ai pahare de gheata unde sa pui icrele, sculpturi pentru a decora centrul meselor sau decoratiuni mai mari pentru masa mirilor, aceste obiecte sunt opere de arta exotice si elegante.

 

 

 


Conditii de conservare a sculpturilor

 

decor

 

O sculptura de gheata realizata din gheata trebuie asezata intr-o camera la o temeperatura de 20 de grade, fara a fi expusa la soare direct sau vant, poate rezista intre 4 si 8 ore. Trebuie sa ai in vedere ca detaliile fine vor fi primele care se vor topi.

O decoratiune de asemenea talie poate cantari intre 10 si 20 de kilograme. Greutatea medie a unei sculpturi este intre 90 si 130 kg.

Claritatea sculpturilor depinde de felul in care este facuta gheata. Cu cat apa circula mai mult in timpul inghetarii, iar apa este de calitate buna, cu atat blocul de gheata este mai clar si mai frumos.


Culoare pentru sculptura nuntii tale


decor


Gheata poate fi colorata, dar este recomandat sa nu o colorezi intrucat colorantii adaugati in apa pateaza. In plus, lumina nu va mai fi reflectata cum trebuie, iar sculptura isi va pierde din claritate si stalucire. Daca totusi iti doresti o sculptura colorata, opteaza pentru culorile deschise.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.