Decor: piese centrale fara flori

Decor: piese centrale fara flori

Florile sunt cele mai utilizate materiale pentru nunta, asa ca e putin probabil sa le oferi invitatilor tai o inovatie in acest sens. Astfel, fie optezi pentru aranjamente florale obisnuite pentru mesele nuntii tale, fie incerci ceva inedit.

Noi ne-am gandit la cateva piese centrale care sa nu includa flori si pe care le poti realiza chiar tu cu putina atentie si dexteritate.

Ai sa vezi ca invitatii vor fi mult mai impresionati decat daca ar fi avut iar parte, a cata oara, de deja banalele aranjamente florale in mijlocul meselor.


fructe


1. Aranjament de fructe

Ce spui de un bol plin cu lamai si lime pentru centrul meselor invitatilor tai? Sau cateva ramuri cu mere impletite ca un cuib?

Fructele pot fi o solutie ideala pentru o nunta eco sau una mai putin traditionala. Poti crea aranjamente variate, trecand de la cele mai simple cu doar cateva fructe pana la adevarate capodopere, cu mixuri complexe.

marin


2. Inspiratie marina

Nu suntem singurele care aduna cu inversunare scoici, stele de mare si alte mici decoratiuni de pe plajele din intreaga lume, nu?

Daca si tu esti o colectionara cu acte in regula, ar trebui sa iti pui la intrebuintare materialele stranse in decursul anilor. Vei crea piese centrale superbe, ieftine si de impact in randul invitatilor tai.


matase

 

3. Un aer de Penelopa

Stii mitul Penelopei, sotia credincioasa care a tesut acelasi voal de nunta vreme de mai bine de doua decenii doar pentru a-si pacali petitorii in vreme ce isi astepta sotul, nu?

Nu iti propunem sa astepti atat, dar poti folosi si tu voalul, tulul sau matasea, pentru a crea decoruri centrale pentru mesele invitatilor. Putin material prins in forme care mai de care mai intereasante si cateva brose vor fi ideale pentru mesele tale.

Poti opta si pentru flori de matase, precum cele prezentate in imagine.


ramuri

 

4. Ramuri si ierburi

Ti se pare ca florile sunt mult prea scumpe si nu iti permiti un buget substantial pentru ele? Nu e cazul sa te ingrijorezi, poti sa folosesti ramuri inflorite, daca te casatoresti primavara, sau ramuri cu frunze, chiar si fructe.

Nu ai nevoie decat de aprobarea unui ingrijitor de livada sau de sera pentru a “imprumuta” cateva ramuri. Poti sa lasi asta in seama organizatorului nuntii tale sau poti chiar tu sa pregatesti piesele centrale.


origami

 

5. In ritm japonez

Cred ca nu sunt singura admiratoare a culturii japoneze si a tehnicii origami, nu? Atunci vorbeste cu un maestri origami care te poate ajuta sa realizezi niste piese centrale exceptionale.

Sfatul nostru e sa realizezi flori de hartie creponata care vor arata mult mai bine decat cele naturale si sa le spui invitatilor ca dupa nunta pot lua cu ei fabuloasele aranjamente.


hobby

 

6. Piese din pasiune

Sunteti colectionari? Strangeti pe langa voi tot felul de dulci nimicuri, poate panglici, cutiute, bancnote vechi sau nasturi? Atunci folositi toate acestea in piesele voastre centrale.

Mesele astfel decorate vor spune povestea relatiei voastre si le vor oferi invitatilor o privire de ansamblu asupra mariajului vostru.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.