Decor si desert cu buchete delicioase

Decor si desert cu buchete delicioase

Atunci cand se planifica o nunta, ne gandim  mai intai de rochia de mireasa, costum, buchete, lumanari  si invitati, dar de multe ori, detaliile mici, cum ar fi  aranjamentele de pe mesele invitatior sunt lasate pana in ultimul minut. Receptia este o parte foarte importanta din planificarea nuntii, mai ales pentru ca este timpul si locul pentru toata lumea sa sarbatoreasca, iar decoratiunile vor stabili starea de spirit pentru eveniment.

 

Dintotdeauna am avut impresia ca o nunta  nu poate fi impunatoare fara flori ce curg din fiecare loc imaginabil.  Insa pentru unele persoane, florile nu mai sunt ceea ce cauta, sau poate nu cred ca sunt suficiente pentru a uimi invitatii. Evenimentele de astazi au devenit atat de unice si creative incat alte elemente decorative au inceput sa apara in locul florilor.

Buchete delicioase

Majoritatea persoanelor adauga flori pe mesele invitatilor, insa principalul motiv pentru care acestia sunt la masa este sa manance, asa ca de ce sa nu includem fructe in aranjament? Fructele pot adauga culoare, unicitate, si chiar un miros placut de citrice. Deci, atunci cand va ganditi la decoratiunile pentru nunta luati in considerare si includerea de fructe pentru un mod creativ de a face evenimentul sa arate absolut delicios!

Buchete delicioase

Buchete Delicioase ofera buchete unice din fructe, frumoase si delicioase. Ele se aseamana buchetelor de flori si sunt create manual din fructe precum ananas, pepene galben, struguri, portocale, nectarine, capsuni  si  alte fructe de sezon. Ca aranjament pe masa si desert, buchetele din fructe aduc o pata de culoare evenimentului , si ele pot inlocui fructiera si chiar aranjamentul floral prin bogatia culorilor oferite de varietatea fructelor. O  idee ingenioasa oferita de Buchete Delicioase o constituie numerele din ananas ce pot fi adaugate la buchetele delicioase, pentru numerotarea meselor invitatilor.

Buchete delicioase

Eleganta se afla in detalii, si nimic nu spune “Multumesc” mai dulce decat fructele acoperite cu ciocolata oferite ca marturii. Puteti alege intre capsuni, ananas sau felii de mar si portocala ambalate intr-o cutie eleganta.

Buchete delicioase

Aceste aranjamente delicioase pot fi un si cadou deosebit pentru fiecare persoana de pe lista de cadouri si pot fi daruite cu orice ocazie. Casa de Piatra! La Multi Ani! Felicitari! Multumesc! Indiferent de ocazie cu un buchet de fructe proaspete veti putea transmite urarile intr-un mod mai frumos, mai spectaculos si nu in ultimul rand mai delicios.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.