Decorul gradinii pentru receptia de nunta

Decorul gradinii pentru receptia de nunta

Costurile reduse, posibilitatea satisfacerii propriilor gusturi in materie de decor si spatiul generos sunt doar cateva dintre avantajele atrase dupa sine de o receptie de nunta desfasurata in gradina propriei locuinte. Ideal Mariaj va sugereaza cateva idei de aranjare a acesteia pentru momentul festiv.

 

Pasul 1. Asociati spatiul propriei curti vederilor. Mesele pentru mancare, dispunerea oaspetilor in jurul acestora si ringul de dans sunt cateva puncte-cheie pe care trebuie sa le luati in considerare.

 


Pasul 2. Curatati-va cu atentie gradina, indepartand inclusiv elemente de tipul jucariilor destinate copiilor, bicicletelor si gratarului destinat realizarii barbeque-ului.

 


Pasul 3. Rezervati-va o parte din luna ce precede marele eveniment intretinerii plantelor perene. In cazul in care propria gradina va fi decorata cu flori, alaturi de aranjamente special realizate in acest scop, aranjati-le in noaptea dinaintea petrecerii de nunta.

 


Pasul 4. Utilizati iedera, flori sau dantela pentru decorarea terasei gradinii. Ornati arcadele cu elementele-centrale ale aranjamentelor cu o seara inaintea momentului festiv.

 


Pasul 5. Optati pentru fete de masa, in culorile ceremoniei de nunta, configurand zona destinata acestora in dimineata receptiei. Wedding planerii recomanda completarea acestora de elemente centrale, de tipul lumanarilor sau florilor.

 


Pasul 6.
Folositi sisteme de iluminat destinate ringului de dans, alaturi de suporturi elegante pentru lumanari.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.