Decorul masinii mirilor, un element de gust

Decorul masinii mirilor, un element de gust

Daca receptia de nunta este catalogata drept prilej de impartasire a bucuriei proaspatilor casatoriti cu cei apropiati, plimbarea catre biserica si restaurant cu masina mirilor le ofera celor din jur indicii puternice despre noua etapa pe care cei doi si-au asumat-o. Astfel, decorului i se solicita incadrarea intr-un tipar prestabilit.

 

Decoratiunile – de la mesajele inscriptionate si pana la interiorul masinii

 

Cele mai multe decoratiuni asociate masinilor mirilor scot la iveala sintagme, precum “Proaspat Casatoriti” sau “Iubindu-ne pe viata!”, acestea fiind inscriptionate cu ajutorul vopselelor lipsite de rezistenta si nuantate intr-o culoare contrastanta cu cea a vehiculului. Imaginile imitand inimile, numele preluat in urma actului de oficiere al casatoriei sunt alte cateva exemple de decoratiuni ce pot veni in completarea masinii tinerilor casatoriti.

 

Organizatorii de nunti de la nivelul teritoriului american vorbesc despre panglici atasate manerelor masinii si flori artificiale dispuse in bataia vantului ca alegeri populare ale cuplurilor. In categoria acestora se inscrie magnetul afisand clasica forma de inima si prezentand o fotografie cu cei doi.

 

In galeria ideilor pentru decorul interior al masinii intra aranjamentele florale dispuse pe scaunul miresei, alaturi de baloanele care le completeaza. In acelasi timp, fotografiile de nunta, purtand semnatura cavalerilor si domnisoarlor de onoare pot insoti cu succes interiorul masinii mirilor.

 

Un element de care trebuie tinut cont in decorarea vehiculului care ii transporta pe cei doi miri este evitarea semnelor care ar putea estompa vizibilitatea soferului.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.