Decorul nuntii exotice

Decorul nuntii exotice

Cele mai multe dintre femei aspira la o nunta decupata din tiparele clasice. In cazul in care nisipul fierbinte sub talpi si soarele sunt ingrediente fara de care nu iti poti concepe nunta, noi iti recomandam un decor special care sa incorporeze laitmotivul ananasului.

 

Motivul ananasului in nunta ta!

 

Ananasul a devenit un simbol al ospitatlitatii insulelor exotice. Istoricii sustin ca fructul exotic a fost introdus accidental in peisajul hawaiian, atunci cand o nava spaniola care transporta ananas din Mexic a naufragiat pe coasta Kona. La inceputul anilor 1800, chiar regele Kamehamena cel Mare a experimentat cultivarea ananasului la sfatul exploratorului spaniol Francisco de Paula Marin.

Inca din cele mai vechi timpuri, exoticul fruct a fost asociat cu regalitatea. In 1600 acesta era destul de rar, iar insusi regele Carol al II-lea al Angliei a aparut intr-un tablou in vreme ce primea un ananas. Pentru o nunta cu tematica exotica, nimic nu este mai potrivit decat incorporarea fructului omagiat de regalitate.

Designerul floral Debbie Hemingway cunoscut pentru abilitatea sa innascuta de a amesteca textura si culoarea propune mireselor un buchet realizat din ananas, lalele, crini si cale. Nicio planta nu s-ar preta mai bine unei nunti desfasurate pe o insula decat un ananas in miniatura. Chiar daca sunt dificil de obtinut, aceastia isi justifica efortul depus prin efectul generat la nivelul oaspetilor.

buchet de flori cu ananas

Invitatiile incorporand motivul ananasului imprima o doza de eleganta nuntilor, iar cei care se ocupa de realizarea acestora ofera o paleta variata din care poti alege.

invitatii de nunta cu ananas

Nuanta ananasului se poate transfera si asupra fundei din rafie care imbraca invitatia. Pentru un aspect grafic curat, alege un ananas in miniatura, care sa sugereze tema nuntii tale.

Modalitatile de a incorpora exoticul fruct in decorul nuntii nu se opresc aici. Poti alege sa folosesti ananasul ca suport pentru dispunerea florilor din ziua nuntii sau sa il inglobezi in marturiile oferite oaspetilor tai.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.