Decorul nuntii inspirate din Amelie

Decorul nuntii inspirate din Amelie

Cinematografia a fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru decoruri dintre cele mai variate. Pornind de la viziunile futuristice pana la reconstituirile istorice, filmele constituie o muza vizuala care inspira mai nou viitoarele mirese aflate in prag de organizare a nuntii.

 

In cazul in care te numeri printre cei care indragesc pelicula Amelie, cu siguranta vei rezona cu urmatoarea propunere de decor. Culorile si unghiurile plasate in centrul atentiei de acest film sunt de-a dreptul captivante. Contrastele puternice de rosu si verde pot fi cu succes inglobate in decorul nuntii, iar cea mai elocventa dovada in acest sens o ofera chiar cuplul din imagine.

nunta amelie

Ca elemente de decor retinem masa, ramele, piticii de gradina si valiza in nuante patrunzatore de rosu.

nunta amelie decor

Indraznetul ton cromatic se transfera si asupra accesoriului pe care il alege mireasa pentru a ii ipodobi podoaba capilara, acesta imbinand elementele aviare cu delicatul tul.

nunta tinuta amelie

Nu lipseste barul cu sampanie si sucuri de fructe de padure, in completarea caruia vin lalele in rosu si galben.

nunta decor amelie

Pentru pastrarea contrastului cromatic opteaza pentru o vaza aleasa intr-o nuanta complementara.

nunta decor amelie

Un alt element de decor, imaginile sunt reconstituite din mici bucati, asa cum se intampla si in pelicula Amelie.
Invitatia de nunta preia aceleasi motive, cuplul din imagine dand dovada de o doza pronuntata de neconventional odata cu deghizarea in personajul Zorro.

nunta decor amelie

Pasiunea lui Amelie asupra cremei de zahar ars se reflecta in film prin incorporarea desertului in meniul nuntii, alaturi tortul alb ornat cu zmeura, fructul preferat al personajului principal.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.