Decorul pentru o nunta in aer liber

Decorul pentru o nunta in aer liber

Vara, o nunta in aer liber este alegerea perfecta pentru a fi sigura ca invitatii tai vor putea sa se distreze fara sa fie deranjati de caldura. Dar o astfel de nunta nu trebuie sa fie lipsita de stralucire si decoruri atragatoare.

decor pentru o nunta in aer liber

Alege ca tema de nunta una cat mai apropiata de natura. Mai ales pentru o petrecere intima, cu prietenii si familia, poti merge pe o nunta “din topor”. Iar aici nu ne referim la ceva dizgratios, ci mai degraba la integrarea elementelor naturale in decorul nuntii tale. Uita de fetele de masa lucioase si alege niste mese din lemn masiv, care sa fie ele insele o aparitie. Aseaza pe ele servetele kaki si farfurii cu detalii maronii si vei avea o nunta la fel ca o cina a cavalerilor. Scaunele din lemn vopseste-le intr-o culorare verzulie, cat mai apropiata de una naturala, pe care ai vedea-o intr-o padure si aseaza pe ele pernute maro.

decor pentru o nunta in aer liber

Pentru o nunta de vara, florile sunt cea mai usoara forma de decor. Cu asa o varietate la indemana, ar fi si pacat sa ratezi ocazia de a-ti decora nunta in zeci de feluri care mai de care mai atragatoare si care vor costa si putin. Un accesoriu la moda pentru decorarea meselor de nunta este colivia. Multe mirese aleg sa isi expuna decorul floral intr-un mod original, sub forma unor colivii umplute cu boboci. Incearca sa gasesti cateva colivii de pasari in stil retro sau poate chiar unele vintage, in targurile de vechituri. Alege sa le umpli cu flori de sezon, de la bujori la crizanteme, care sa aiba bobocii cat mai mari.


decor pentru o nunta in aer liber

Decorul diafan este si el o solutie pentru nunta de vara. Fa-o sa para ca o adiere calda de vara, folosind accesorii in culori deschise. Pe fetele de masa albe, aseaza detalii in culori tari, dar crude, precum verdele natural sau bleul deschis. Pentru ca un bufet deschis poate fi alegerea ideala pentru o nunta in aer liber, unde solutiile culinare sunt mai reduse, fa ca si mancarea sa fie un element de decor. Cel putin in cazul bufetului cu dulciuri, foloseste glazuri si texturi pline de culoare sau care sa se incadreze in tema.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.