Decorul salii nuntii muzicale

V-am tot vorbit saptamana aceasta de nunta muzicala si avantajele pe care le vei avea daca alegi sa iti incanti invitatii cu un program special si cu detalii atipice.

Acum m-am gandit ca ar fi bine sa ne ocupam putin de decorul si de aranjamentele florale pe care le vei avea in sala petrecerii, dar si in locatia in care se va tine ceremonia.

Piesele florale centrale vor trebui si ele sa respecte tema generala, asa ca ai grija sa incluzi o parte din elementele pe care le doresti in nunta ta in jurul acestor zone de interes. Daca vrei sa ai instrumente de decor, poti sa le folosesti ca suport pentru florile de pe mese.

1

O idee grozava e sa umplii trombonul sau saxofonul cu flori diverse si sa il folosesti ca tema centrala a mesei mirilor sau a altor persoane deosebit de importante. Cu siguranta masa respectiva nu va trece neobservata.

1


Note pentru invitatii tai

Daca ai optat pentru invitatii de tip portativ, atunci ar fi bine ca si locurile la masa sa fie semnalizate similar, cartonase simple cu portativul si cu numele invitatului vor fi solutia perfecta pentru tine.


2

De asemenea, poti sa ai, preferabil la intrare, un pomisor oriental pe ramurile carora sa legi bucati din partiturile preferate, dar si mesaje din partea invitatilor tai.

Lasa in apropiere bucati de partitura pe care invitatii sa noteze ganduri si urari de bine pentru miri.


3

Ai grija sa pastrezi biletele intr-un catalog special dupa ce nunta s-a incheiat, iti vei aminti cu drag apoi de mesajele pe care cei apropiati ti le-au facut intr-o zi atat de speciala.


Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.