Descopera agentia ETOILES MODELS!

Descopera agentia ETOILES MODELS!

Agentia Etoiles Models a fost infiintata in anul 2000 si a fost initial conceputa ca o companie de fotografie publicitara.

La scurt timp de activitate in acest domeniu, Etoiles s-a transformat intr-o agentie de modele cu mari perspective pe piata nationala si internationala.

Inarmati cu multa ambitie, entuziasm si idei inovatoare, echipa Etoiles a reusit ca intr-un timp foarte scurt sa dezvolte agentia intr-un brand de renume mondial.

1


 

Ce facem?

Acum, Etoiles Models se remarca printr-un bogat portofoliu de modele de succes (a se vedea sectiunile Women, Men si Advertising de pe website) si clienti de pe piete ca S.U.A. (New York, Miami), Europa (Londra, Paris, Milano, Barcelona, Madrid, Atena, Istanbul), Africa (Cape-Town), Asia (Beijing, Shanghai, Hong-Kong, Seul, Dubai, Bangkok, Singapore, Manilla, Tokio, Taipei).

Activitatea noastra include si modellingul autohton (pe piata romaneasca), care se afla intr-o continua dezvoltare si o permanenta nevoie de talente pentru toate ramurile: fashion (prezentari si festivaluri de moda, editoriale reviste), comercial (reclame de televiziune si reclame foto) si evenimente de publicitate.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.